Hyppää sisältöön

Kommunikaatio on maailman tehokkain muutostyökalu

Ellun Kanat on muutostoimisto, joka auttaa asiakkaitaan rakentamaan vahvan, muutosälykkään strategian ja kulttuurin, viestimään oivaltavasti sisäisesti ja ulkoisesti ja käymään jatkuvaa vuoropuhelua ympäristönsä kanssa.

Haastamme vanhan tavan hahmottaa strategiaprosessia ja autamme hahmottamaan tulevaisuutta. Meistä saat skarpin ja ammattitaitoisen kirittäjän muutoksen jokaiseen vaiheeseen.

Brändit ja design

Me teemme brändejä, jotka tuovat ihmiset yhteen. Tuomme brändin arvot näkyväksi ja muotoilemme niistä designin keinoin kokemuksia, joista puhutaan ja jotka muistetaan.

Kriisiviestintä ja luottamusriskit

Autamme yrityksiä varautumaan kriiseihin, navigoimaan niiden keskellä ja selviämään niiden jälkimainingeista. Voit kutsua meidät esimerkiksi kirkastamaan organisaatiolaajuisen kriisiviestintäprosessin tai laatimaan sen kokonaan alusta asti.

Strategia- ja muutosjohtaminen

Lähtökohtamme strategia- ja muutosjohtamiselle on, että luottamus ja kommunikaatio ovat onnistumisen edellytykset. Teemme muutoksen ymmärrettäväksi, autamme sen arkisessa toteutuksessa ja rakennamme organisaatioon muutoskyvykkyyttä.

Strateginen viestintä

Kasvatamme strategisella viestinnällä asiakkaidemme valmiuksia käydä vuoropuhelua niin henkilöstön, tärkeimpien sidosryhmien kuin yhteiskunnan kanssa. Toimimme asiakkaidemme taisteluparina kaikessa viestinnän tekemisessä – aina viestinnän suunnittelusta toimenpiteiden toteuttamiseen asti.

Vaikuttaminen ja yritysaktivismi

Perinteisen vaikuttajaviestinnän aika on ohi, eikä vastuullisuus ole enää vaihtoehto vaan elinehto. Autamme yrityksiä ja organisaatioita käymään vuoropuhelua ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Uskomme vahvasti siihen, että kommunikaatio on muutoksen paras työkalu.

Nämä ovat työkalumme

Haku