Hyppää sisältöön

Mitä tapahtuu huomenna? -tehdas tuottaa bisnesrelevanttia näkemystä muutoksesta ja tulevaisuudesta

Ellun Kanat on asiakkaidensa näkemyksellisin taistelupari muutoksessa. Mutta jotta voi tehdä muutosta näkemyksellisesti, on ymmärrettävä mitä maailmassa tapahtuu. Tässä apuna on Ellun Kanojen Mitä tapahtuu huomenna? -tehdas, jossa tuotetaan tulevaisuuteen ja muutokseen liittyvää dataa, näkemystä ja ymmärrystä sekä oman työmme tueksi että asiakkaidemme saataville. 

Vuoden 2020 jälkeen ilmestyneet tulevaisuusraporttimme ja erilaiset tutkimuksemme ovat kenen tahansa ladattavissa ja käytettävissä Ellun Kanojen verkkosivulta. Tulevaisuusraporttimme ovat tiiviisti kiinni bisnesympäristön muutoksessa ja tästä muutoksesta nousevista haasteista ja mahdollisuuksista.

“Mitä tapahtuu huomenna” -kirjasarjaa on tuotettu yhteistyössä WSOY:n kanssa vuodesta 2018 alkaen. Kirjasarjasta löytyy  näkemystä ja pohdintaa maailmaa laajemmin muuttavista voimista, kuten lukemisen, rakkauden tai kaupunkien muutoksesta. Nettisivuiltamme löydät luettelon julkaistuista Mitä tapahtuu huomenna -kirjoista

Riskit kuuluvat yritystoimintaan. Tarpeetonta riskinottoa kannattaa silti välttää. Tänä päivänä yhä useammasta asiasta voi muodostua yritykselle maineriski ja kaikkein pienimmistäkin maineriskeistä edelleen voimakkaasti yrityksen tulokseen vaikuttavia liiketoimintariskejä. Vaikka paras kriisi onkin vältetty kriisi, on uudessa riskiympäristössä siten yhtä tärkeää osata varautua kriiseihin ja kohdata ne fiksusti.

Lataa raportti ja katso Mitä tapahtuu huomenna riskeille? -aamustudion tallenne!

Kaikki yritykset ja organisaatiot vaikuttavat. Ne vaikuttavat asiakkaisiinsa myydäkseen tuotettaan tai politiikkaan vaikuttaakseen lainsäädäntöön, tai ne pyrkivät korjaamaan maailmassa vallitsevia epäkohtia. Kommunikaatioväylän avaaminen ja siten vaikuttamisen onnistuminen edellyttää luottamusta – kukaan ei halua halua tulla vaikutetuksi taholta, johon ei luota.

Lataa raportti ja katso Mitä tapahtuu huomenna vaikuttamiselle? -aamustudion tallenne!

Työn murroksen ytimessä ovat nyt ihmiset. Ja se haastaa yritykset perinpohjaisesti. Pandemian vauhdittama työn irtoaminen seinistä ja työvoiman väheneminen ovat keikauttaneet työelämän valttikortit työntekijöille. Jokainen yritys, joka haluaa tehdä menestyvää liiketoimintaa, joutuu miettimään kaiken uudestaan. 

Lataa raportti ja katso Rytmihäiriöbarometrin 2022 data.

Ellun Kanojen laaja, lähdeviitattu ja asiantuntijahaastatteluihin perustuva tulevaisuusraportti käsittelee erilaisia muutoksen ajureita, jotka tulevat vaikuttamaan yrityksiin, organisaatioihin sekä yhteiskuntaan. Raportti valottaa myös niitä mahdollisuuksia jotka tulevaisuudessa häämöttävät.  Tulevaisuususko ja toisin tekeminen ovat asioita, joiden avulla tuplarytmihäiriön aikana voi sekä selviytyä, erottua että menestyä!

Lue lisää ja lataa Tuplarytmihäiriö-raportti tältä sivulta. 

Ellun Kanat kutsui Executive Insights -verkostonsa mukaan ennakoimaan ja tulkitsemaan miltä tulevaisuus näyttää vuonna 2021 ja sen jälkeen myös pidemmällä aikavälillä. Yli 100 yritystä arvioi Inclus-työkalun avulla erilaisia trendejä ja muutoksen ajureita, joilla on niiden toimintaan merkittävä vaikutus.

Lue trendeistä täältä.

Ellun Kanojen Rytmihäiriöbarometri 2020 kartoittaa suomalaisten asenteita koskien muutosta ja tulevaisuutta, sekä millaisia odotuksia yrityksiin kohdistuu. 

Barometrin vastaukset auttavat yrityksiä ymmärtämään, miten ihmiset suhtautuvat alati muuttuvaan ympäröivään maailmaan.

Haku