Hyppää sisältöön
Viestintä ja markkinointi

Brändit ja design

Ajassamme menestyvä brändi tuntee sidosryhmänsä, ja elää ja hengittää niiden arvoja. Me rakennamme vahvoja brändejä yhteiskuntaa ja ihmistä ymmärtäen. 

Se brändi pärjää, joka ottaa kantaa tärkeisiin asioihin, kertoo kiinnostavaa tarinaa ja saa ihmiset keskustelemaan kanssaan. Me tunnemme brändit ja ympäröivän yhteiskunnan, ja meillä on timanttinen design-osaaminen brändin henkiin puhaltamiseen. 

Näillä työkaluilla
saamme muutoksen
aikaiseksi

Brändit

Toteutamme brändistrategiat ja -uudistukset vahvan strategisen näkemyksen ja luovan suunnittelun avulla. 

Liikkuva kuva ja video

Liikkuva kuva ja video ovat vahvoja, katseen vangitsevia sisältömuotoja, joilla tehdään vaikuttavaa viestintää. Hoidamme video- ja animaatiotuotantojen koko prosessin ideasta ja käsikirjoituksesta alkaen tuotannon kautta valmiin sisällön jakeluun asti.

Luova suunnittelu ja konseptit

Tunne ratkaisee. Loputtomassa sisältövirrassa strategisesti suunnitellut ja luovat markkinointiviestinnän kampanjat ja konseptit vangitsevat tehokkaasti vastaanottajan huomion ja herättävät suuria tunteita. 

Digitaalinen viestintä

Digiympäristöissä oma viesti on suunniteltava strategisesti kulloisenkin ympäristön ehdoilla ja ihmisen kantokyky huomioon ottaen. Autamme kartoittamaan digitaalista toimintaympäristöä, suunnittelemaan ja toteuttamaan strategista digitaalista viestintää, tuottamaan huomiota herättävää sisältöä eri muodoissa sekä mittaamaan onnistumista.

Visuaalinen viestintä

Sidomme visuaalisen viestinnän osaksi strategista viestintää. Suunnittelijamme muun muassa visualisoivat tietoa, laativat infograafeja ja logoja sekä typografiaa, taittavat esitteitä, suunnittelevat pakkauksia ja muotoilevat sosiaalisen median sisältöjä, nettisivuleiskoja ja mainoksia.

Sosiaalinen media

Valmennamme yritysten ylintä johtoa, asiantuntijoita, työntekijälähettiläitä sekä sosiaalisen median asiakaspalvelijoita löytämään parhaat toimintatavat; oli tavoitteena sitten vaikuttava asiantuntijuus, yritysmielikuvan muovaaminen tai ihan vain parempi asiakaskokemus.

Haluatko mediaosumia ja tavoittaa oikeat yleisöt? 
Täällä sinua varten.

 

Reetta Nurmo

muutoksen tekijä, sosiaalisen median strategi

Taru Tujunen

muutoksen tekijä, toimitusjohtaja

Sasu Haanpää

muutoksen tekijä, liiketoimintajohtaja

Roope Karisto

muutoksen tekijä, johtava asiantuntija

Veera Kortelainen

muutoksen tekijä, graafinen suunnittelija

Haku