Munaa muuttua

Ellun Kanat on yritys, joka ravistelee muutokseen. Olemme muutoksen tekijöitä ja suhtaudumme intohimolla muutoksen tuomiin mahdollisuuksiin.

”Mitä järkeä siinä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen” on ollut Ellun Kanojen johtoajatus alusta lähtien. Noin kymmenen vuotta missiomme on ollut muutos ja välineemme tuolle muutokselle on ollut viestintä.

MAAILMA ON MUUTTUNUT KOMMUNIKATIIVISEMMAKSI KUIN KOSKAAN ja vuoropuhelun merkitys muutoksen ajurina kasvaa koko ajan. Emme ole viestintäbisneksessä. Me olemme muutosbisneksessä.

Tieto on valtaa sanotaan. Höpöhöpö. Näkemys, joka tiedosta syntyy tuottaa valtaa.

Kokemuksemme mukaan olemme enemmän tai vähemmän rytmihäiriössä kaikki, niin yritykset, organisaatiot kuin ihmisetkin. Rytmihäiriö syntyy tilanteessa, jossa maailman muutosnopeus on omaamme nopeampi. Jo pelkästään paikallaan pysyminen vaatii jatkuvaa muutosta.

IHMISET LIIKKUVAT NOPEAMMIN, ORGANISAATIOT HITAAMMIN. Yrityksen kulttuuri ei usein tue jatkuvaa muutosta. Poteroissaan istuvat yrityksen toiminnot ovat hitaita muuttumaan ja prosessit, joiden piti luoda tehokkuutta hidastavatkin nyt muutosta.

Kommunikaatio, jota kautta organisaatio on olemassa ja jota kautta se parhaimmillaan myös uusiutuu, on edelleen yksisuuntaista, vaikka sen pitäisi olla dialogia. Muutos käsitetään hankkeena, joka jalkautetaan sen sijaan, että siitä tehtäisiin kommunikaation avulla ymmärrettävä ja sitä kautta motivoiva ja innostava.

OIKEA MUUTOSSUUNTA VAATII MAAILMAN PARHAAN TIEDON ja maailman parhaan näkemyksen. Muutos ei ole projekti vaan asenne. Muutos on toimintatapojen muutos niin, että organisaatio on elävä ja muutosälykäs.

Munaa muuttua pitää löytyä joka päivä.

Niin viestinnässä, yrityksen toimintatavoissa, näkemyksen ja tiedon käsittelyssä kuin tavassa olla yhteiskunnan yrityskansalainen.

Visiomme on: Munaa muuttua. Se koskee niin itseämme kuin asiakkaitamme. Muutos ympärillämme on huikea mahdollisuus.

Me olemme olemassa, koska haluamme ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävän ja sitä kautta parantaa maailmaa. Muutos kerrallaan.

Me haluamme auttaa asiakkaitamme muutokseen. Välineemme sen onnistumiseen ovat viestintä, yrityskulttuuri sekä tieto ja näkemys. Me disruptoimme vanhaa tapaa toimia ja luomme asiakkaan kanssa uutta. Me kyseenalaistamme ja ravistelemme muutokseen. Me kuljemme taisteluparina muutoksessa.

MIKÄ ELLUN KANAT?

Olemme näkemyksellinen ja haastava taistelupari kun haluat saada muutoksen aikaan.
Ota yhteyttä: ellu@ellunkanat.fi

2008
PERUSTETTU
4,9 M€
LIIKEVAIHTO 2017
1,1 M€
LIIKEVOITTO 2017

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!