Hyppää sisältöön
Vaikuttaminen ja vastuullisuus

Vaikuttaminen ja yritysaktivismi

Kannustamme yrityksiä ja organisaatioita vuoropuheluun yhteiskunnan kanssa. Lobbauksen aika on ohi: vaikuttaminen vaatii vastuullisuutta ja yhteiskuntavastuuta.

Julkiseen keskusteluun osallistumisesta on tullut entistä tärkeämpi vaikuttamisen väline. Tulevaisuudessa menestyvät ne yritykset, jotka osaavat kommunikoida paitsi merkityksensä myös ratkaisunsa yhteiskunnallisiin ongelmiin.

Näillä työkaluilla
saamme muutoksen
aikaiseksi

Vaikuttajaviestintä

Kabinettilobbaus ei enää yksin riitä tehokkaaseen vaikuttamiseen. Autamme asiakkaitamme osallistumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, vaikuttamaan päätöksentekoon ja rakentamaan mainettaan niin suuren yleisön kuin päättäjien silmissä.

Vastuullisuus

Vastuullisuus ei ole yritykselle enää vaihtoehto vaan elinehto. Maapallon ekologinen kantokyky ja ilmastokriisi määrittelevät tulevaa. Pelkän puheen sijaan autamme asiakkaitamme tekemään vilpittömiä vastuullisuustekoja, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja tuottavat toimivia ratkaisuja sekä aitoa lisäarvoa yhteiskunnalle.

Yritysaktivismi

Yritysaktivismissa vastuullisuus muodostaa koko liiketoiminnan ja strategian ytimen, eli tavan olla olemassa. Autamme asiakkaitamme yritysaktivismin elämisessä todeksi: muuttamaan jatkuvasti paitsi omaa toimintaansa, myös koko toimialaansa ja ympäröivää maailmaa, parempaan suuntaan.

Haluatko olla täällä vielä tulevaisuudessa? 
Jutellaan.

Tuomas Nurmela

Muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja, liiketoimintajohtaja

Jaakko Mustakallio

muutoksen tekijä, johtava asiantuntija, asiakkuusjohtaja

Olli-Pekka Koljonen

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja, Head of Publishing

Eduskuntavaalit-podcast: Sodan vaikutukset

18.3.2022

Kuunteluaika 31 minuuttia 37 sekuntia

Eduskuntavaalit-podcast: Puolueiden ohjelmatyö

9.2.2022

Kuunteluaika 35 minuuttia 51 sekuntia

Haku