Hyppää sisältöön
Vaikuttaminen ja vastuullisuus

Vaikuttaminen ja yritysaktivismi

Kannustamme yrityksiä ja organisaatioita vuoropuheluun yhteiskunnan kanssa. Lobbauksen aika on ohi: vaikuttaminen vaatii vastuullisuutta ja yhteiskuntavastuuta.

Kaikilla yrityksillä ja organisaatioilla on tarve vaikuttaa: jotkut haluavat vaikuttaa asiakkaisiinsa myydäkseen tuotteitaan, toiset politiikkaan muuttaakseen lainsäädäntöä, kolmannet laajemmin maailmassa vallitseviin epäkohtiin

Vastuullisuus yritystoiminnassa sekä avoin ja keskusteleva vaikuttaminen yhteiskunnassa eivät ole yritykselle enää vaihtoehtoja, vaan ovat elinehtoja. Pitkäjänteisesti menestyvät ne yritykset, jotka osaavat kommunikoida paitsi merkityksensä, myös ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia. 

Me Ellun Kanoilla autamme yrityksiä ja organisaatioita ymmärtämään kaaoksen maailmaa ja kommunikoimaan siinä ymmärrettävästi. Sen lisäksi, että yritysten on otettava yhteiskuntavastuu osaksi toimintaansa, vastuullisuudesta on myös viestittävä ulospäin avoimesti ja selkeästi.

Vaikuttamisen ja yritysaktivismin asiantuntijamme kertovat, kuinka yrityksesi tai organisaatiosi voi osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun, vaikuttaa päätöksentekoon ja rakentaa mainettaan niin suuren yleisön kuin päättäjien silmissä. Autamme löytämään toimivimmat vaikuttamisen keinot ja tuemme vastuullisuusviestinnän toteuttamisessa.Näillä työkaluilla
saamme muutoksen
aikaiseksi

Vaikuttajaviestintä

Kabinettilobbaus ei enää yksin riitä tehokkaaseen vaikuttamiseen. Autamme asiakkaitamme osallistumaan yhteiskunnalliseen keskusteluun, vaikuttamaan päätöksentekoon ja rakentamaan mainettaan niin suuren yleisön kuin päättäjien silmissä.

Vastuullisuusviestintä

Vastuullisuus ei ole yritykselle enää vaihtoehto vaan elinehto. Maapallon ekologinen kantokyky ja ilmastokriisi määrittelevät tulevaa. Pelkän puheen sijaan autamme asiakkaitamme tekemään vilpittömiä vastuullisuustekoja, jotka pohjautuvat yrityksen arvoihin ja tuottavat toimivia ratkaisuja sekä aitoa lisäarvoa yhteiskunnalle.

Yritysaktivismi

Yritysaktivismissa vastuullisuus muodostaa koko liiketoiminnan ja strategian ytimen, eli tavan olla olemassa. Autamme asiakkaitamme yritysaktivismin elämisessä todeksi: muuttamaan jatkuvasti paitsi omaa toimintaansa, myös koko toimialaansa ja ympäröivää maailmaa, parempaan suuntaan.

Haluatko olla täällä vielä tulevaisuudessa? 
Jutellaan.

Taru Tujunen

muutoksen tekijä, toimitusjohtaja

Tuomas Nurmela

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja, liiketoimintajohtaja

Milla Halme

muutoksen tekijä, asiakkuusjohtaja

Tyynyjä halaavat pukumiesoletetut lähikuvassa.

Eduskuntavaalit: Opposition voitto

4.4.2023

Kuunteluaika 37 minuuttia 59 sekunttia

Eduskuntavaalit: Hallitusneuvottelut

28.3.2023

Kuunteluaika 36 minuuttia 12 sekuntia

Tyynyjä halaavat pukumiesoletetut lähikuvassa.

Eduskuntavaalit: Strateginen äänestäminen

24.3.2023

Kuunteluaika 27 minuuttia 49 sekuntia

Politiikan vuosi 2022

23.12.2022

Kuunteluaika 50 minuuttia 41 sekuntia

Haku