Uutiset

Vuoden 2015 kananpojat ovat täällä!

Viides sukupolvi Ellun Kanojen harjoittelijoita eli kananpoikia on aloittanut työnsä. Rekrytoimme aina monenlaisia osaajia eri aloilta – tietenkin myös laatikon ulkopuolelta.

Tästä syystä harjoittelijoidemmekin joukosta löytyy erilaisia taustoja ja kokemuksia. Vuoden kestävän trainee-ohjelman aikana kananpojat osallistuvat Ellun Kanojen projekteihin ja ravistelevat viestinnän tekijöitä raikkailla ja uusilla näkemyksillään.

#Kananpoika2015-hakuun osallistui ennätysmäärä hakijoita, joista seitsemän valikoitui tämän vuoden porukaksi. Fanny Karlsson on yhteisöviestinnän maisteriopiskelija, jolla on vahva kaupallinen tausta. Hän hyppää mukaan muun muassa Uusi Työ 360° -tiimiimme yhdessä markkinoinnin maisteriopiskelija Iida Lehikoisen kanssa, joka on kerryttänyt kokemusta esimerkiksi mainostoimistomaailmasta.

Aktivisti ja maailmankansalaiseksi itseään kutsuva Aleksej Fedotov on tehnyt yhteiskunnallista vaikuttamista opiskelijajärjestön johdossa. Johannes Anttila on aktiivinen järjestötoimija ja lähes valmis VTK valtio-opista. Lisäksi hän pyörittää perustamaansa osuuskuntaa.

Laura Hakalisto on kuvajournalismin opiskelija, joka on työskennellyt muun muassa toimittajana, toimitussihteerinä ja lehtivalokuvaajana. Otto Kaikkonen on paljasjalkainen helsinkiläinen, joka opiskelee johtamista Aalto-yliopistossa erikoistuen etenkin strategioihin ja viestintään. Patricia Åkerman on miltei valmis englannin kääntäjä ja kielitieteilijä, joka osaa kuutta kieltä enemmän tai vähemmän sujuvasti. Nyt tämä seitsikko on valmis vahvistamaan Ellun Kanojen tiimiä omalla osaamisellaan!

Harjoittelijaohjelman tavoitteena on vuosittain antaa viestinnästä kiinnostuneille opiskelijoille koulutusta ja kokemusta tarjoamalla mahdollisuuksia aidosti osallistua niin Ellun Kanojen asiakastehtäviin kuin sisäisiin projekteihinkin. Haku kananpojaksi alkaa aina lokakuun aikoihin. Kananpoikiin liittyvät kysymykset voi lähettää Anna Ingetille (anna.inget@ellunkanat.fi).


Seuraa meitä, jotta kuulet rekrytoinneista ja työmahdollisuuksista:


Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!