Uutiset

Viking Line valitsi viestintätoimisto Ellun Kanat viestintäkumppanikseen

Viking Line on valinnut viestintätoimisto Ellun Kanat viestinnän kumppanikseen. Ellun Kanat toimii Viking Linen viestinnän tukena niin viestinnän strategisemman tason suunnittelussa kuin käytännön toimenpiteiden avustamisessa ja sparraamisessa.

– Yhteistyön kautta haluamme löytää tapoja viestiä toiminnastamme uudella ja raikkaalla tavalla. Olemme toivoneet Ellun Kanoilta tuoretta ajattelua ja uusia kärkiä viestintäämme, ja tästä olemme saaneet esimakua jo muutamien aiempien yhteistyöprojektien merkeissä, kertoo Viking Linen markkinointijohtaja Anni Kallioniemi.

Ellun Kanoille Viking Linen asiakkuus on mieluisa yhteistyökumppanuus.

– On huippuhienoa, että voimme tiivistää jo viime vuoden lopulla alkanutta yhteistyötä pidempiaikaisen strategisen kumppanuuden merkeissä. Viking Line on todella kiinnostava yritys, joka haluaa tuoda Itämerelle elämää ja elämyksiä. Tämä antaa mahdollisuuksia kiinnostaville viestinnän teoille, joita haluamme olla edesauttamassa, toteaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha.

Viking Line haluaa nostaa koko risteilymatkailun aivan uudelle tasolle, joka houkuttelee Itämeren laineille myös uudenlaisia kävijöitä. Erityisesti panostetaan ylivertaiseen palveluun ja siihen, että laivoilla on tarjolla laaja kirjo uudenlaista tekemistä ja mahdollisuuksia viihtyä. Suunnannäyttäjänä toimii tammikuussa liikennöinnin aloittanut uusi M/S Grace.

Viestintätoimisto Ellun Kanat Oy on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, joka aktiivisesti etsii asiakkailleen viestinnällisiä mahdollisuuksia, joiden kautta voidaan tehdä tulosta.

Lisätiedot:

Toimitusjohtaja Kirsi Piha, kirsi.piha@ellunkanat.fi, puh. 050 560 1755

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!