Uutiset

Vantaan Energia valitsi Ellun Kanat asiallisiin hommiin

vantaanenergia
Vantaan Energian Pertti Laukkanen ja Ellun Kanojen Kirsi Piha allekirjoittamassa uuden yhteistyön sopimusta.

Vantaan Energia ja Ellun Kanat aloittavat markkinointiviestinnän yhteistyön. Ellun Kanat tulee toimimaan Vantaan Energian kumppanina monenlaisissa markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä niin strategisella tasolla kuin käytännön tekemisessä. Mukana yhteistyössä ovat myös Heku ja Barabra, joilla on merkittävä rooli markkinoinnin tuotannossa. Ellun Kanat toimii kumppanuudessa johtavana toimistona.

Yhteistyö tulee olemaan monipuolista ja merkittävää. Halusimme valita kumppanin, jolla on innovatiivinen ja tuore ote viestintään sekä kykyä haastaa meitä ajattelemaan uudella tavalla, toteaa Vantaan Energian myyntijohtaja Ilkka Reko.

Myös Ellun Kanoilla kääritään jo innolla hihoja.

Energia-alalla tapahtuu paljon ja Vantaan Energia onkin alan suurimpia toimijoita Suomessa, mikä luo mahdollisuuden hienoille ja isoille viestinnän teoille. Uskomme, että ansaittuun mediaan panostaminen hyödyttää myös Vantaan Energian liiketoimintaa, toteaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha.

Vantaan Energia ottaa alkusyksystä käyttöönsä Suomen suurimman jätevoimalan. Voimala tuottaa energiaa määrän, joka vastaa noin 100 000 vantaalaisen kerrostalokaksion käyttämää lämpöä ja 200 000 kaksion käyttämää sähköä vuodessa. Jätevoimalan lanseeraus onkin yksi ensimmäisistä yhteisistä markkinointiviestinnän ponnisteluista.

Vantaan Energia toimittaa jätevoimalassa syntyvää Uusiolämpöä ja Uusiosähköä kyllä Vantaan ulkopuolellekin. Ellun Kanat ainakin uusivat nyt oman sähkösopimuksensa!, Kirsi Piha jatkaa.

Lue myös: Valio ja Ellun Kanat yhteistyöhön


Seuraa Ellun Kanoja:Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!