Uutiset

Vantaan Energia palkittiin yhteiskunnallisesta viestinnästä

Markkinoinnin, teknologian ja luovuuden liitto MTL palkitsi Vantaan Energian parhaasta yhteiskunnallisesta viestinnästä vuonna 2016. 

”Onnistunut kaikkia vantaalaisia osallistava monipuolinen viestintäpaketti. Tuloksellista viestintää niin näkyvyyden kuin liiketoiminnallisten tavoitteidenkin osalta.” MTL Communications Awardsin tuomaristo suitsutti Vantaasta Suomen roskattomin kaupunki -viestintätekoa sen osallistavuudesta ja tuloksellisuudesta.

”Vantaan Energia on onnistunut valjastamaan roskapoliisit jäte-energian ja lajittelun lähettiläiksi. Se, että Vantaan Energian jätevoimalaan saapuva pääkaupunkilaisten sekajäte on puhtaampaa kuin ennen, on mahtava palkinto yhteisestä työstämme”, Vantaan Energian asiakkuusjohtaja Taru Tuominen Ellun Kanoista iloitsee.

Kilpailussa kisasi myös VR Trackin Raiteilla terveyteen -työhyvinvointiohjelma, hiihtolegenda Juha Mieto keulakuvanaan, joka sijoittautui sisäisen viestinnän kategoriassa toiseksi.

MTL Communications Awards -palkinnot vuoden 2016 parhaista viestintäteoista jaettiin torstaina 1. kesäkuuta 2017. Kilpailun päätuomari oli Kone Oyj:n viestintäjohtaja Liisa Kivelä. Kilpailua tuomaroivat myös Netprofilen partner Christina Forsgård, Kauppalehden toimittaja Olli Herrala, Ulkoasiainministeriön viestintäjohtaja Jouni Mölsä, Unicefin tuottaja Petteri Numminen, Oulun yliopiston tutkija Henrik Rydenfelt, Tekirin hallituksen puheenjohtaja Harri Saukkomaa, Viestintä Oy Drumin toimitusjohtaja Maija Tommila ja DNA:n viestintäjohtaja Vilhelmiina Wahlbeck.

Lue kaikkien kategorioiden voittajat ja tuomariston perustelut täältä.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!