Uutiset

Uusi hallitus kirittämään Ellun Kanojen kasvua

Ellun Kanat vahvistaa hallitustaan. Uuteen tiimiin on haettu osaamista, jonka avulla Ellun Kanat voi jatkaa perinteisten toimialarajojen rikkomista.

Uudessa kokoonpanossa on kolme uutta jäsentä. Edellisestä hallituksesta jatkavat Kirsi Piha hallituksen puheenjohtajana ja Idealist Oy:n toimitusjohtaja Juha Tynkkynen sekä TBWA\Helsingin varatoimitusjohtaja Marco Mäkinen hallituksen jäseninä. Uutta verta edustavat Googlen toimialajohtaja Hanna Kivelä, Amrop Finlandin partneri Pii Kotilainen sekä yrittäjä ja kasvusijoittaja Riku Asikainen.

Haimme kirittäjäporukkaa, joka auttaa Ellun Kanoja rikkomaan vanhat rajat ja aidosti haastaa meitä. Haluamme olla yritysjohdolle intensiivinen ja läheinen kumppani ja se vaatii jatkuvasti oman bisneksen ja toimintamallien kyseenalaistamista. Meillä on aina ollut hyvin hands on -periaatteella toiminut hallitus ja uskon, että myös tämä tiimi ravistelee tekemistämme juuri oikealla tavalla, hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha tiivistää.

Ellun Kanat jatkoi kasvuaan vuonna 2016. Yrityksen myyntikate nousi reilut 19 prosenttia 3,61 miljoonaan euroon.

”Etsimme jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia ja kiikaroimme myös perinteisen markkinointiviestinnän hiekkalaatikon ulkopuolelle.”

– Etsimme jatkuvasti uusia bisnesmahdollisuuksia ja kiikaroimme myös perinteisen markkinointiviestinnän hiekkalaatikon ulkopuolelle. Haluamme löytää asiakkaillemme juuri oikeat työkalut, joilla rytmihäiriön maailmassa pärjää. Uusi hallituksemme tarjoaa erinomaista näkemystä juuri tähän, jatkaa Piha.


ELLUN KANOJEN HALLITUS

Riku Asikainen, yrittäjä, ekonomi, kasvusijoittaja
Riku Asikainen on yrittäjä ja sijoittaja, joka on ollut mukana yli 30 yrityksessä. Tällä hetkellä Rikun aktiiviportfolioon kuuluu Ad-, Fin- ja Clean-tech sijoituksia. Riku on Euroopan businessenkeliyhdistyksen varapuheenjohtaja.

Hanna Kivelä, toimialajohtaja, Google
Hanna Kivelä on digitaalisen liiketoiminnan vahva, kansainvälinen ja monipuolinen vaikuttaja.

Pii Kotilainen, Partneri, Amrop Finland
Pii Kotilaisella on pitkä kokemus usean kansainvälisen suomalaisen pörssiyhtiön HR-johtotehtävistä ennen nykyistä tehtäväänsä johdon suorahaun parissa.

Marco Mäkinen, varatoimitusjohtaja, TBWA\Helsinki
Filosofian lisensiaatti, MBA Marco Mäkinen on Suomen johtava brändiasiantuntija.

Juha Tynkkynen, toimitusjohtaja, Idealist Oy
Juha Tynkkynen on radio- ja televisiomaailman grand old man, pitkän linjan yrittäjä ja maailman suoraselkäisin ihminen.

Kirsi Piha, Ellun Kanojen perustaja, partneri, hallituksen puheenjohtaja

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!