Uutiset

Tuttu taistelupari viestintätoimisto Ellun Kanojen johtoon: Taru Tujunen toimitusjohtajaksi, Kirsi Pihasta mahdollisuusviestintäjohtaja

Kokoomuksen puoluesihteeri Taru Tujunen siirtyy viestintätoimisto Ellun Kanojen toimitusjohtajaksi 6.10.2014. Samalla Ellun Kanojen nykyinen toimitusjohtaja, perustaja ja omistaja Kirsi Piha ottaa yrityksen mahdollisuusviestintäjohtajan uudet tehtävät haltuunsa sekä siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Viestintätoimisto Ellun Kanat tekee isoa kasvuloikkaa. Liikevaihto lähes kaksinkertaistui vuonna 2013 ylittäen 1 miljoona euroa. Ensimmäisen puolen vuoden jälkeen näyttää siltä, että liikevaihto jälleen kaksinkertaistuu vuonna 2014. Kannattavuus on toimialan kärkikastia. Voimakkaassa kasvussa oleva Ellun Kanat haluaa toimitusjohtajan valinnalla varmistaa, että organisaatio pystyy palvelemaan nykyisiä ja tulevia asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla.

Ellun Kanoilla on kovat tavoitteet:
– Tavoitteemme on olla niin liikevaihdossa, tuloksessa kuin laadullisestikin vuonna 2017 suomalaisen viestinnän kärkeä, toimija, joka muuttaa viestinnän toimialaa ja pystyy auttamaan suomalaisia yrityksiä sekä kotimaassa että maailmalla, sanoo Kirsi Piha.

Ellun Kanat tekee mahdollisuusviestintää, sillä se on tehokas tapa yrityksille tehdä viestinnän loikka, joka vauhdittaa liiketoimintaa.
– Pieni ravistelu onkin tarpeellista suomalaisten organisaatioiden viestinnässä, jotta viestintä myös tekee tulosta ja kasvattaa liiketoimintaa. On syytä siirtyä passiivista aktiiviseksi toimijaksi ja hakemaan proaktiivisesti mahdollisuuksia ja vuoropuhelua, mahdollisuusviestintäjohtajana aloittava Piha toteaa.

Taru Tujusen työnäyte Kokoomuksen puoluesihteerinä, valtakunnallisen organisaation toimitusjohtajana, on vaikuttava. Puolue on uudistanut viestinnän keinoin koko toimintansa valtavan tuloksekkaasti. Saman voi tehdä myös yrityspuolella, uuden maailman ajattelulla.
– Eikä siitäkään ole haittaa, että tunnemme toisemme ja olemme viimeiset 9 vuotta tehneet hommia tiiviisti yhdessä, toteaa Piha viitaten kokoomusyhteistyöhön.
– Ellun Kanat rekrytoi aina rohkeasti boxin ulkopuolelta, sillä se on ainoa tapa muuttaa asioita. Taru on loistava taistelupari ja supertehokas tekijä, joka sopii Kanojen monipuoliseen asiantuntijatiimiin ihan loistavasti!

– Näen Ellun Kanat poikkeuksellisena alan toimijana, joka on ymmärtänyt maailman muutoksen, viestinnän strategisen roolin ja haluaa muuttaa toimialaa. Uskon, että olen parhaimmillani silloin kun haastetaan maailmaa muuttumaan ja löydetään tehokkaita keinoja kommunikoida uudella tavalla, Taru Tujunen toteaa.

Ellun Kanat toivottaa Tarun tervetulleeksi tiimiinsä ellunkanamaisella tavalla!

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, joka palvelee asiakkaitaan nyt jo lähes 30 asiantuntijan voimin.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!