Uutiset

Toimittaja Eeva Lehtimäki viestinnän tekijäksi Ellun Kanoihin

MTV:n politiikan toimittaja Eeva Lehtimäki siirtyy viestintätoimisto Ellun Kanojen riveihin. Lehtimäki aloittaa viestinnän tekijänä elokuussa.

– Eevalla on aivan timanttista kokemusta, mutta myös oikeanlainen tekemisen meininki, jonka takia hän sopii jengiimme erinomaisesti. Ellun Kanat on yhteisö, jossa ihmisillä on monenlaista kokemusta laidasta laitaan. Se on meistä ehdoton vahvuus kun hommia paiskitaan yhdessä, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Lehtimäki on uransa aikana päässyt seuraamaan ja analysoimaan Suomen poliittisia tapahtumia etulinjasta käsin.

– Toimittajan työssä olen konkreettisesti saanut nähdä, miten media ja viestintä ovat muuttuneet. On siis selvää, että tekemisenkin on muututtava. Ellun Kanojen näkemys mahdollisuusviestinnästä tekee siitä erityisen mielenkiintoisen toimijan, joka vastaa tähän haasteeseen. Odotan innolla, että pääsen asiallisten hommien pariin, toteaa Lehtimäki.

Ellun Kanat on nopeasti kasvava, strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, jolla on nykyään 34 työntekijää. Taru Tujunen toimii yrityksen toimitusjohtajana ja omistaja Kirsi Piha mahdollisuusviestintäjohtajana ja hallituksen puheenjohtajana.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!