Uutiset

Taloustutkimus: Ellun Kanat Suomen tunnetuin viestintätoimisto

Viestintätoimisto Ellun Kanat on kahdessa vuodessa rynninyt Suomen viestintätoimistojen kärkikastiin. Tämä selviää Taloustutkimuksen tekemästä viestintätoimistojen imagotutkimuksesta.

Ellun Kanat ponkaisi selvästi tunnetuimmaksi suomalaiseksi viestintätoimistoksi. Samalla myös toimiston imagon yleisarvosana nousi aivan kärjen tuntumaan kolmanneksi. Luovuudessa Ellun Kanat sai kaikista toimistoista parhaimmat tulokset.

– Maailma on muuttunut vuorovaikutteisemmaksi eikä viestintäkään ole ennallaan. Perinteiset keinot eivät enää toimi, huomion herättämiseksi tarvitaan luovia ratkaisuja laatikon ulkopuolelta. Niiden avulla tehdään viestintää, joka aidosti kasvattaa bisnestä, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Erityisesti asiakasyritysten edustajat liittävät Ellun Kanat ja työn hyvän laadun yhteen. Myös ongelmanratkaisukyky nostetaan Ellun Kanojen vahvuudeksi.

– Viestinnän tuloksellisuus ja tyytyväiset asiakkaat ovat työmme ytimessä. Haluamme uudistaa koko suomalaista viestintäkenttää, eikä sitä voisi tehdä ilman asiakkaita, jotka ovat valmiita tekemään asioita toisin ja tarttumaan mahdollisuuksiin, Tujunen kiittää.

Luovuuden ja hyvän ongelmanratkaisukyvyn takaa monipuolinen lähes 30-päinen joukko osaajia. Ellun Kanojen tiimissä on niin kansantaloustieteilijää, sosiologia, johdon konsulttia kuin journalistiakin.

Taru Tujunen aloitti yrityksen toimitusjohtajana lokakuussa 2014 yrityksen perustajan Kirsi Pihan siirtyessä mahdollisuusviestintäjohtajaksi ja hallituksen puheenjohtajaksi.

Tietoa tutkimuksesta
  • Kyselyyn vastasi 671 viestinnästä vastaavaa päättäjää ja asiantuntijaa, kuten suomalaisyritysten toimitus- ja viestintäjohtajia
  • Tutkimuksessa oli mukana 14 toimistoa: AC-Sanafor, Cocomms, Edita Publishing, Ellun Kanat, Havas Worldwide Helsinki, Hill & Knowlton Strategies, Kaiku Helsinki, Kreab Gavin Anderson, Miltton, Pohjoisranta Burson-Marsteller, SEK Public, Soprano, Viestintä Oy Drum ja Viestintätoimisto Deski.
Lisätietoja

Matti Lehto, viestinnän tekijä / Ellun Kanat
matti.lehto@ellunkanat.fi
p. 050 36 049 36

Pauliina Aho, Research Director / Taloustutkimus
pauliina.aho@taloustutkimus.fi
p. 010 7585 11

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!