Uutiset

Suunnittelija Riina Rosvall Marimekolta Ellun Kanoihin

Nopeasti muuttuvassa maailmassa laadukkaan visuaalisen viestinnän merkitys kasvaa. Ellun Kanat panostaa strategiseen näkemykseen myös visuaalisessa kerronnassa. Lokakuussa Ellun Kanojen vahvuudeksi liittyi kokenut visuaalinen suunnittelija Riina Rosvall.

Ellun Kanojen visuaalisen viestinnän tiimissä aloittaneella Riina Rosvallilla on työkokemusta yli 15 vuoden ajalta visuaalisen suunnittelun erilaisista tehtävistä. Viimeiset kymmenisen vuotta Rosvall työskenteli visuaalisena suunnittelijana Marimekossa, jossa hän toimi graafikkotiimin vetäjänä vastaten esimerkiksi visuaalisen linjan kehittämisestä ja ylläpitämisestä sekä tiimin työnjaosta. Rosvall on valmistunut Lahden muotoiluinstituutista visuaalisen suunnittelun linjalta kandiksi ja Taideteollisesta korkeakoulusta taiteen maisteriksi.

– Visuaalinen osaaminen on osa laadukasta strategista ajattelua, ja sen merkitys kokonaiskuvassa on pelkkää esteettistä arvoa suurempi. Tällaiseen strategiseen tekemiseen olen päässyt mukaan Ellun Kanoissa, ja se tuntuu tosi innostavalta, Rosvall kertoo.

Rytmihäiriön maailmassa, jossa maailman muutosnopeus on yritysten sisäistä muutosvauhtia nopeampi, yhä monimutkaisemmat ongelmat tulevat tutuiksi. Ilmastonmuutos ja muut pirulliset ongelmat vaativat jatkuvasti uudenlaisia näkökulmia ja käsittelytapoja. Ellun Kanat haluaa kasvattaa asiantuntijajoukostaan monipuolisen, jotta vanhoja toimintatapoja ja ajattelumalleja voidaan ravistella.

– Design-ajattelun merkitys yhteiskunnassa kasvaa, ja taitavaa visuaalista näkemystä ja kerrontaa voidaan hyödyntää laajasti missä tahansa muutoksen tekemisessä. Hyvästä strategiasta ponnistaa myös laadukas visuaalinen viestintä. Tällaisella osaamisella haluamme auttaa asiakkaitamme jatkossa entistä vahvemmin ja olemme innoissamme, että saimme Riinan kaltaisen huippuosaajan Kanalaan, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

 

Kuva: Kira Hagström

Lisätietoa:
Taru Tujunen
050 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!