Uutiset

Suomen Lähikauppa valitsi Ellun Kanat viestintäkumppanikseen

Muun muassa Siwoistaan tunnettu Suomen Lähikauppa on valinnut Ellun Kanat viestinnän kumppanikseen. Tarkoituksena on ravistella Suomen Lähikaupan viestintää ja tiiviissä yhteistyössä kertoa kauppojen tarinaa.

– Innostuimme Ellun Kanojen uudenlaisesta otteesta viestintään. He tarjoavat meille viestinnän valmiusjoukot, joiden avulla pystymme tarttumaan mahdollisuuksiin nopeasti. Uudistamme parhaillaan Siwoja, joten on aika myös viestiä uudella tavalla, sanoo Suomen Lähikaupan viestintäjohtaja Jaana Huttunen.

Asialliset hommat on aloitettu jo reippaasti. Ellun Kanoilla ollaankin innoissaan yhteistyöstä.

– Oma lähikauppa on kaikille tärkeä ja tunteellinen asia. Suomen Lähikauppa tarjoaa miljoonille suomalaisille palveluja ihan kulman takana omassa lähi-Siwassa. On hienoa auttaa heitä kirkastamaan viestejään ja kertomaan tarinaansa, iloitsee Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

– Lähikaupassa käynti on vikkelä ja tehokas toimitus. Myös toimiva viestintä tarttuu mahdollisuuksiin välittömästi ja nopeasti. Ei siis ihme, että Ellun Kanat ja Suomen Lähikauppa sopivat yhteen, naurahtaa Tujunen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!