Uutiset

Snellman ja Ellun Kanat yhteistyöhön

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valinnut Ellun Kanat viestintätoimistokumppanikseen. Ellun Kanat sekä sparraa Snellmania strategisemmissa haasteissa että auttaa viestinnän käytännön toteutuksessa.

Snellmanin Lihanjalostus Oy on valinnut Ellun Kanat viestintätoimistokumppanikseen. Ellun Kanat sekä sparraa Snellmania strategisemmissa haasteissa että auttaa viestinnän käytännön toteutuksessa.

“Halusimme löytää kumppanin, jolla on vahvaa asiaosaamista ja strategista näkemystä. Uskomme, että Ellun Kanat haastaa ja ravistelee ajatuksiamme juuri oikealla tavalla”, kertoo Snellmanin myynti- ja markkinointijohtaja Peter Fagerholm.

”Tämän päivän kuluttaja on kiinnostunut yhä luonnollisemmista tuotteista, ja siihen haasteeseen haluamme vastata. Avoimuus rakentaa ruokabisneksessä luottamusta. Me Snellmanilla haluamme kertoa avoimesti, miten meillä on tapana toimia”, Fagerholm jatkaa.

Yhteistyö on luonnollisesti varsin mieluisaa myös Ellun Kanoille.

”Meistä on mielettömän hienoa päästä auttamaan Snellmania viestinnässä. Snellman on upea brändi, jolla on paitsi paljon mielenkiintoista kerrottavaa, myös mainiot lähtökohdat mahdollisuusviestintään. Me kun Ellun Kanoissa uskomme mahdollisuuksiin tarttuviin viestinnän tekoihin”, miettii Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha.

Sekä Snellman että Ellun Kanat vannovat laadun nimiin, ja samanlainen ajattelutapa antaakin hyvät puitteet yhteistyölle.  Liha- ja leikkelehyllyllä asioidessa Snellman on takuu korkeasta laadusta. Saman takuun haluaa antaa myös Ellun Kanat asiakkailleen.

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Kirsi Piha, puh. 050 560 1755

********************************************************************************

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo. Ellun Kanat ratkaisee ongelmia ja tarttuu mahdollisuuksiin välineenään viestintä.

Snellmanin Lihajalostus Oy on pietarsaarelainen perheyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia liha- ja leikkeletuotteita jo 60 vuotta. Herra Snellman on nähnyt kulutustrendien menevän ja tulevan 60-vuotisen toimintansa aikana, mutta laadusta hän aikoo pitää aina tiukasti kiinni.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!