Uutiset

Risto Oksanen vahvistamaan Ellun Kanojen uutta Respekti-liiketoimintayksikköä

Sponsoroinnin ja tapahtumamarkkinoinnin konkari Risto Rox Oksanen hyppää viestintätoimisto Ellun Kanoihin vahvistamaan uutta liiketoimintaa. Respekti on Ellun Kanojen uusi arvoliittolaisuuteen keskittyvä liiketoimintayksikkö, jota vetää liiketoimintajohtaja ja viestinnän tekijä Ville Tuominen.

Ellun Kanojen uusi liiketoimintayksikkö Respekti panostaa arvoliittolaisuuteen. Respekti auttaa yrityksiä ja järjestöjä löytämään paremmin toisensa sekä ravistelemaan sponsoroinnin pölyttyneitä malleja.

”Vastuullisuuden ja arvojen osoittaminen konkreettisilla teoilla on tänä päivänä entistä olennaisempaa”, sanoo Respektin tiimiin liittynyt Risto Rox Oksanen.

Arvopohjainen sponsorointi kasvaa.

Sponsorointi & Tapahtumamarkkinointi ry:n toimitusjohtajana osa-aikaisesti jatkava Oksanen tuo Ellun Kanoihin osaamista erityisesti sponsoroinnin maailmasta. Oksanen on toiminut aiemmin pitkään muun muassa Veikkausliigassa. ”Arvopohjainen sponsorointi kasvaa. Yritykset edellyttävät, että kohteen arvot ovat kohdallaan ja samoin on toisin päin. Päälle liimatut jutut eivät toimi”, Oksanen sanoo.

Ellun Kanoihin hyppäämisestä Oksanen on innoissaan. ”Ellun Kanoissa on vahva tekemisen meininki, ja meillä on yhteinen arvomaailma. Täällä ei jäädä narisemaan pienistä asioista ja keskitytään tekemään oikeita juttuja.”

Ellun Kanat uskoo arvoliittolaisuuden olevan tulevaisuudessa entistä keskeisemmässä osassa yritysten viestintää – ja samalla myös olennainen osa Ellun Kanojen liiketoimintaa. Arvoliittolaisuus on avointa yhteistyötä ja kumppanuutta, jossa kaikilla osapuolilla on aktiivinen rooli maailman tekemisessä paremmaksi.

Ellun Kanat tekee vuosittain ilmaista työtä tai sponsorointia 150 000 euron arvosta.

”Arvoliittolaisuus on järkevä tapa tehdä yhteistyötä. Tekemisestä tulee oikeasti vaikuttavaa, kun molemmilla osapuolilla on yhteinen intressi paremman maailman puolesta”, Ellun Kanat Respektin liiketoimintajohtaja Ville Tuominen sanoo.

Ellun Kanat etsii myös omia arvoliittolaisiaan ja tekee joka vuosi pro bono -työtä valitsemiensa tahojen kanssa. ”Teemme vuosittain ilmaista työtä tai sponsorointia 150 000 euron arvosta. Olemme edistämässä muun muassa Timo Honkelan Rauhankone-projektia, jonka tiimoilta järjestämme ensi vuoden huhtikuussa Mitä tapahtuu huomenna -tapahtuman yhdessä Rauhankoneen ja CMI:n kanssa.”, Ville Tuominen valottaa.

Ellun Kanat on kasvava strateginen viestintätoimisto, jonka olemassaolon tarkoitus on ravistella muutokseen, on kyse sitten kommunikoinnista, yrityskulttuurista tai palvelukonsepteista. Twitter: @sokeakana, Facebook: Ellun Kanat, ellunkanat.fi

LISÄTIETOA
Ville Tuominen
Liiketoimintajohtaja
Ellun Kanat Respekti
ville.tuominen@ellunkanat.fi
045 125 1322

Risto rox Oksanen
Viestinnän tekijä
Ellun Kanat Respekti
risto.oksanen@ellunkanat.fi
0400 656 482

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!