Uutiset

Panu Mäenpää ja Katja Boxberg Ellun Kanoihin

Viestintätoimisto Ellun Kanat aloittaa vuotensa kahdella piinkovalla rekrytoinnilla. Yli 30-henkiseen joukkoon liittyvät Tubeconin vastaava tuottaja Panu Mäenpää sekä maamme kovimpiin talouden ja politiikan toimittajiin kuuluva Katja Boxberg.

Panu Mäenpää on kerännyt laajan kokemuksen nuoriso- ja kulttuurijärjestöjen suunnittelu- ja johtamistehtävissä. Hän toimii tällä hetkellä Seta ry:n puheenjohtajana. Mäenpää siirtyy Ellun Kanoihin tubetuskulttuurin ytimestä Tubecon Oy:stä.

Katja Boxberg on tehnyt pitkän uran toimittajana muun muassa Kauppalehdessä ja Helsingin Sanomissa. Tänä aikana hän on työskennellyt kirjeenvaihtajana muun muassa Moskovassa ja Brysselissä. Boxberg on kirjoittanut myös kaksi kirjaa: Paavo Lipponen (2004) ja Lumedemokratia (2009).

Molemmilla on väkevää osaamista yhteiskunnallisesta keskustelusta ja viestinnästä.

– Uskon, että Panu ja Katja pystyvät sujuvasti hyppäämään nopeasti liikkuvaan junaamme. Haluamme löytää Suomen parhaat tekijät eri aloilta, jolloin Ellun Kanojen osaaminen on raudanlujaa ja monipuolista, eikä vain perinteisestä viestintäpuusta veistettyä, toimitusjohtaja Taru Tujunen toteaa.

Kuten kaikki muutkin Ellun Kanoilla, Mäenpää ja Boxberg työskentelevät viestinnän tekijöinä. Mäenpää aloitti asialliset hommat 18.1. ja Boxberg hyppää remmiin helmikuussa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!