Uutiset

Muutoksen johtamisen ammattilainen Maria Nuotio Ellun Kanoihin

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat jatkaa kasvumatkaansa muutostoimistoksi. Strategia ja kulttuuri -kasvualueelle on palkattu vahvistukseksi muutoksen johtamisen ammattilainen Maria Nuotio.

Maria Nuotio

Nuotio tuo Ellun Kanoihin erikoisosaamista strategisten muutoshankkeiden ja organisaatiomuutosten juurruttamisesta. Hänellä on monipuolinen kokemus muutosten läpiviennistä erilaisissa ympäristöissä ja ymmärrystä työelämän murroksesta.

Nuotio työskenteli aikaisemmin Trainers’ Housella noin kahdeksan vuotta. Sinä aikana hän hoiti suurten organisaatioiden muutoshankkeita ja kansainvälisiä projekteja. Sittemmin hän työskenteli Baronassa myynnin kehityksen ja palvelukonseptoinnin parissa ja toimi myynti- ja asiakkuusjohtajana.

Ellun Kanoissa Nuotio auttaa asiakkaita laajasti erilaisissa muutoshankkeissa ja työyhteisöjen muutoskyvykkyyden kehittämisessä. Nuotiota kiinnostaa työelämän murroksessa myös se, miten organisaatioita tulevaisuudessa johdetaan ja millainen johtamistyön sisältö ja johtajan rooli tulevaisuudessa ovat.

Nuotio valitsi Ellun Kanat, koska yritys uskoo, että kommunikaatio on muutoksen tehokkain työkalu.

– Ellun Kanat on hyvin kartalla siitä, mitä suomalaisessa yrityselämässä tapahtuu. Vaikutuin siitä, kuinka tuoreella tavalla Ellun Kanat ymmärtää, että juuri vahvalla viestintäosaamisella kiritetään muutosta. Näkökulma on raikas, sillä viestinnän kriittistä merkitystä muutosprosesseissa ei vielä täysin ymmärretä, Nuotio sanoo.

Nuotiota inspiroi myös siirtyminen itseohjautuvaan työyhteisöön. Hän on perehtynyt viimeiset vuodet siihen, miten työelämä muuttuu, ja Ellun Kanoissa hän kokee pääsevänsä yritykseen, jonka kanssa hän jakaa samat arvot maailman parantamisesta aina taistelupariuden merkitykseen.

– Astun edelläkävijöiden joukkoon. Olen itsekin vähän rebel ja haluan tehdä asiat usein hiukan toisin, Nuotio sanoo.

– Marian osaaminen ja tausta ei voisi olla osuvampi meidän tarpeisiimme. Hän on työelämän murroksen ammattilainen, joka näkee rytmihäiriön tuomat haasteet johtoryhmätyöskentelyn tasolle asti, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Vapaa-ajalla muodista ja designista kiinnostunut Nuotio rentoutuu joogassa ja purjehtii.

 

Kuva: Niko Pikkuaho

Lisätietoja:
Maria Nuotio
050 366 4922

Ellun Kanojen toimitusjohtaja
Taru Tujunen 
taru.tujunen@ellunkanat.fi
+358 50 357 9418 

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!