Uutiset

Marjaana Toiminen Ellun Kanoihin muutosmoottoriksi

Ellun Kanoissa aloittaa liiketoimintajohtajana 1.4. Marjaana Toiminen. Ellun Kanojen tavoitteena on kehittää palvelukokonaisuutta yritysten eri muutosvaiheisiin eli palvella asiakkaita yhä kokonaisvaltaisemmin. Toimisen johdolla yrityskulttuuriin keskittyvä liiketoiminta laajenee, muuttaa muotoaan ja kasvaa.

Marjaana Tuominen

Marjaana Toiminen on työskennellyt 4,5 vuotta johdon konsulttina MindMill Network -verkostossa. MindMill Network on Suomessa ja Ruotsissa toteuttanut strategia- ja tuotekehityshankkeita sekä trendiraportteja, tulevaisuusskenaarioita ja muutoskyvyn arviointeja. Vuonna 2018 MindMill Network toteutti Suomessa muun muassa media-alan tulevaisuusskenaarion ja murrosalan strategiatyökalupakin, pk-teknologiayritysten kasvuohjelman, johtamisen tulevaisuutta käsittelevän valmennusohjelman sekä usean strategian uudistamisen hankkeen.  

Edeltävät kahdeksan vuotta Toiminen työskenteli Bonnier Publications Oy:n toimitusjohtajana.  Bonnierilla Toimisen työssä korostuivat uuden liiketoiminnan konseptit, niihin tarvittavien työkalujen muotoilu sekä edistyksellisen yrityskulttuurin luominen ja yhdessä kehittäminen alalla, joka oli kovassa murroksessa.

Ellun Kanat on profiloitunut juuri sellaiseksi muutoksentekijäksi, firmaksi, joka tukee yritysten siirtymävaiheita ja tulevaisuuskyvykkyyttä uusilla palveluilla.

“Olen etsinyt oikeata tapaa kehittää ja skaalata ideoitani, jotka liittyvät työn murrokseen, kykyyn nähdä tulevaa ja reagoida siihen. Ellun Kanat on profiloitunut juuri sellaiseksi muutoksentekijäksi, firmaksi, joka tukee yritysten siirtymävaiheita ja tulevaisuuskyvykkyyttä uusilla palveluilla. Kanojen rivakka kasvu ja toisaalta halu muokata rohkeasti omaa liiketoimintaa innostivat hyppäämään mukaan. Uuden kehittäminen ja konseptointi on työtä, josta olen aina nauttinut eniten. Ellun Kanoissa näkyy sitä muutosintoa, jonka haluamme siirtää asiakkaisiinkin”, Toiminen sanoo.

Rytmihäiriön nopeasti muuttuvassa maailmassa yritysten tarpeet haastaa itseään sekä ymmärtää ja toimeenpanna muutosta kasvavat. Oleellista on tällöin rakentaa yrityksen sisään sisäisen haastamisen kulttuuri, oma muutosmoottori, joka ei ole projekti vaan jatkuva prosessi. Siinä yritys pitää huolen omasta tulevaisuusyhteensopivuudestaan muuttuvissa tilanteissa.

Muutosmoottorin toimintaidea on verkostomainen, ja sen tavoitteena on rekrytoida parhaat voimat kuhunkin hankkeeseen. Yksikön omat resurssit liitetään tarpeen mukaan yhteen tutkimuslaitosten, eri alojen asiantuntijoiden ja myös muiden konsulttiyritysten kanssa.

“Marjaanan tiimistä tulee Ellun Kanojen muutosmoottori, joka auttaa yrityksiä menestymään myös tulevaisuudessa. Marjaanan tausta murrosalan yrityksen toimitusjohtajana sekä viimeisten vuosien kokemus eri alojen muutosprosesseista on mahtava yhdistelmä liiketoimintaosaamista, halukkuutta auttaa yrityksiä muutokseen ja näkemystä siitä, millaisin työkaluin muutos tapahtuu. Uskomme vahvasti, että tulevaisuuskompetenssi kasvaa yrityksessä, jossa liiketoimintaa ja yrityksen kulttuuria suunnitellaan samassa huoneessa, samojen pöytien ääressä, samalla painoarvolla. Muistetaan sekin, että mitään muutosta ei tapahdu ilman viestintää”, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

 

Lisätietoja:

Taru Tujunen, Ellun Kanojen toimitusjohtaja
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Marjaana Toiminen
+358 40 7082648
marjaana@mindmillnetwork.com

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!