Uutiset

Kova kolmikko Ellun Kanoihin

Viestintätoimisto Ellun Kanat valmistautuu alkuvuoteen rekrytoimalla kolme yhteiskunnallisen viestinnän konkaria. Toimittaja Antti Pikkanen aloitti kanalassa 13. marraskuuta. Eduskunta-avustaja Jaakko Mustakallio ja yhteiskuntasuhdepäällikkö Juha Töyrylä liittyvät porukkaan 8. tammikuuta.

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen iloitsee tuoreesta kovan luokan kolmikosta.

– Tarvitsemme laajasti yhteiskuntaa ymmärtäviä osaajia. Elämme rytmihäiriön aikaa, jossa median, politiikan ja luottamuksen murros vaatii yrityksiltä ja organisaatioilta aktiivisuutta. Ihmiset odottavat vuoropuhelua ja läpinäkyvyyttä, johon yritysten on vastattava.

Ellun Kanat on perustanut vuoden 2017 aikana Efekti-liiketoimintayksikön, joka keskittyy uuden ajan vaikuttajaviestintään ja yhteiskunta-insightiin.

– Tuotamme yhteiskunnallista analyysia, strategista näkemystä sekä näihin pohjautuvaa vaikuttajaviestintää, joka perustuu avoimeen vuoropuheluun ja uusien mielipidevaikuttajien tunnistamiseen, Efektin liiketoimintajohtaja Erkki Perälä sanoo.

ELLUN KANOJEN TUOREET VIESTINNÄN TEKIJÄT

Jaakko Mustakallio siirtyy Ellun Kanoille eduskunnasta, jossa hän on toiminut muun muassa Vihreän eduskuntaryhmän puheenjohtajan eduskunta-avustajana. Työn ulkopuolella Mustakallio toimii Tampereen kaupunginhallituksen varapuheenjohtajana. Hän on vetänyt aiemmin myös markkinointitoimistoa Tampereella.

– On mahtavaa päästä mukaan Ellun Kanojen rohkeaan ja näkemykselliseen remmiin! Tuon mukanani roppakaupalla yhteiskunnallisen kiteyttämisen näkemystä ja kokemusta asiakkaiden viestinnän avuksi, Mustakallio kertoo.

Antti Pikkasen entisiä työnantajia ovat olleet muun muassa Yle Uutiset, Helsingin Sanomat ja City-lehti. Pikkanen toimi myös Ylioppilaslehden päätoimittajana vuosina 2014–2016.

– Tuon Ellun Kanoihin yhteiskunnallisen näkemyksen lisäksi strategia- ja sisältöosaamista. Olen tehnyt töitä niin televisioon, radioon, printtiin kuin digiin, vienyt strategioita toteutukseen ja suunnitellut lukemattomia konseptiuudistuksia, Pikkanen sanoo.

Juha Töyrylä siirtyy Ellun Kanoille yhteiskuntasuhdepäällikön paikalta lääkealan yritys Novo Nordisk Farma Oy:stä. Sitä ennen Töyrylä oli kolme vuotta Suomen ylioppilaskuntien liiton pääsihteeri.

– Yhteiskunnallinen vaikuttaminen ja viestintä ovat osaamiseni keskiössä. Odotan innolla, että pääsen asiakkaiden taistelupariksi haastaviin vaikuttajaviestinnän ja strategian hommiin, Töyrylä sanoo.

Ellun Kanat on kasvava strateginen viestintätoimisto, jonka olemassaolon tarkoitus on ravistella muutokseen, on kyse sitten kommunikoinnista, yrityskulttuurista tai palvelukonsepteista. Twitter: @sokeakana, Facebook: Ellun Kanat, ellunkanat.fi

Kuvat: Kira Hagström
Kuvassa vasemmalta: Antti Pikkanen, Jaakko Mustakallio ja Juha Töyrylä

Lisätietoa

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!