Uutiset

Kova kasvu jatkuu: viisi uutta viestinnän tekijää Ellun Kanoihin

Viestintätoimisto Ellun Kanat vahvistaa rivejään viidellä uudella tulokkaalla. Uudet viestinnän tekijät upottavat kätensä saveen syys-lokakuun aikana.

Anu Juvonen on viimeisimpänä toiminut ohjelmajohtajana Demo ry:ssä. Hänellä on vankkaa kokemusta projektien läpiviennistä ja etenkin kehityspolitiikasta. Onpa hän kirjoittanut romaaninkin: Lähiöoksennus julkaistiin vuonna 2013.

Kristiina Klemetti siirtyy kanojen joukkoon viestintätoimisto Manifestosta, jossa hän on viihtynyt viimeiset 9 vuotta. Tänä aikana hän on kerännyt erinomaisen kokonaiskuvan viestintämaailmasta ja tutuksi ovat tulleet niin käytännön hommat kuin strateginen suunnittelukin.

Sini Koskimies on vastannut Suomen suurimman taidefestivaalin, Helsingin juhlaviikkojen, viestinnän kokonaisuudesta. Kunnon kanan tavoin hän on siis tottunut pitämään runsaasti eri lankoja yhtä aikaa käsissään ja kasvattamaan tuhansia ihmisiä innostaneita ilmiöitä.

Jukka Manninen siirtyy Ellun Kanoihin kokoomuksen puoluetoimistolta, jossa hän on toiminut suunnittelupäällikkönä. Hän tuo mukanaan runsaasti strategiaosaamista sekä terävää poliittista analyysiä.

Ville Tuominen on työskennellyt muun muassa vihreillä järjestö- ja kampanjapäällikkönä. Hän on kouluttautunut kuvataideopettajaksi ja tehnyt myös töitä opettajana. Ellun Kanojen mielestä erilaiset – joskus yllättävätkin – taustat ovat toimiston vahvuus.

Me emme halua olla yhdestä muotista valettuja vaan vahvuutemme on juuri sekalainen seurakunta, josta löytyy monenlaista osaamista ja ajattelua. Sillä tavoin Ellun Kanat palvelee asiakkaitaan jatkossakin parhaalla mahdollisella tavalla”, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!