Uutiset

Kova kaksikko aloittaa asialliset hommat: Marjo Hellman ja Anna Solovjew-Wartiovaara Ellun Kanoihin

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat on saanut vapun korvalla kaksi kokenutta vahvistusta riveihinsä: huhtikuussa työt aloitti Marjo Hellman ja 8.5. remmiin hyppää Anna Solovjew-Wartiovaara.

Hellman siirtyy Ellun Kanoihin N2 Commsin osakkaan paikalta. Hän on kerännyt kokemusta mm. MTV:llä, Milttonilla sekä hasan communicationsilla ja ollut toteuttamassa monia palkittuja viestintäkampanjoita.

– Ellun Kanoilla uskotaan, että viestintä on ennen kaikkea tekoja, jotka nousevat hälystä esiin. Tämä on helppo allekirjoittaa. Teot vaativat ronskia tekemisen meininkiä ja se on taatusti täällä hallussa, Hellman toteaa.

Anna Solovjew-Wartiovaara on tällä hetkellä tuottajana videopalvelu Yle FOLKissa. Journalistin pestien lisäksi hän on kerännyt kokemusta myös HRD-tehtävissä. Solovjew-Wartiovaaralla tuleekin olemaan iso rooli Ellun Kanojen yrityskulttuuriprojekteissa.

– Rytmihäiriön maailmassa pitää osata ja uskaltaa muuttua – sekä itse ajaa muutosta. Jos yrityksen kulttuuri ei salli tätä, se haittaa ennen pitkää myös liiketoimintaa. Odotan innolla, että pääsen Ellun Kanojen kanssa muovaamaan yritysten toimintatapoja ketterämmiksi ja avoimemmiksi, jatkaa Solovjew-Wartiovaara.


Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen on iloinen uusista konkareista.

– Emme halua tekijöitä yhdestä muotista vaan etsimme tyyppejä, jotka pystyvät ravistelemaan vanhoja ajatusmalleja ja pystyvät meidän saatanallisen ralliin. Marjo ja Anna ovat superhyvä lisä tiimiimme, iloitsee Tujunen.


Kuvat: Kira Hagström

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!