Uutiset

Kokkikartano ja Ellun Kanat syventävät syksyllä yhteistyötään

Ellun Kanat loi Kokkikartanon ensimmäiselle mittavalle PR-kampanjalle viime keväänä strategian ja viestinnän linjan. Kampanja herätti keskustelua valmisruoista ja niiden laatueroista muun muassa kuluttajien ja kriittisten toimittajien keskuudessa. Ellun Kanojen ja Kokkikartanon yhteistyö jatkuu myös syksyllä 2013.

Valmisruokatalo Kokkikartanon ensimmäinen mittava PR-kampanja aloitettiin keväällä 2013. Poikkeuksellista Kokkikartanon kampanjallaan keräämässä julkisuudessa oli paitsi valmisruoille kriittinen ajankohta myös toimintatapa: Kokkikartano lähti keskustelemaan ruoan valmistuksesta avoimesti. Viestinnän tyyli oli valmisruoka-alalle uudenlainen. Kokkikartano ja Ellun Kanat aloittivat yhteistyön talvella 2012.

– Ellun Kanojen vahvuuksia ovat mutkattomuus ja tuloksellisuus. Sen lisäksi, että Ellun Kanat hoitavat asiallisesti sen, mitä olemme heiltä toivoneet, he ovat myös haastaneet toimintatapojamme ja sitä kautta tuoneet tekemiseen raikasta näkökulmaa ja uusia tapoja toimia. Tiukoissakin paikoissa he toimivat luontevasti ja vievät asiat loppuun asti, Kokkikartanon toimitusjohtaja Kati Rajala kuvaa yhteistyötä.

Nyt jatkettavan ja syvennettävän kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa Kokkikartanon brändiä pitkäjänteisesti. Viestinnän keskiössä tulee jatkossakin olemaan vuorovaikutus kuluttajien kanssa.

– Kokkikartano on valmisruokamarkkinoilla poikkeuksellinen toimija. Kokkikartanolaiset suhtautuvat intohimoisesti ruoan valmistukseen, ja se myös näkyy: maku ja laadukkaat raaka-aineet erottavat Kokkikartanon muista toimijoista. On myös erityisen kiinnostavaa tehdä viestintää toimijalle, joka on valmis avoimuuteen ja käymään keskustelua kehittyäkseen. Kokkikartanon tekemistä värittää halu kehittää toimintaa aidosti vuorovaikutteisella tavalla,  Ellun Kanojen toimitusjohtaja Kirsi Piha kuvailee.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kirsi Piha, 050-5601755, kirsi.piha@ellunkanat.fi


Ellun Kanat Oy on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, joka aktiivisesti etsii asiakkailleen viestinnällisiä mahdollisuuksia, joiden kautta voidaan tehdä tulosta.

Snellmanin Kokkikartano Oy, tuttavallisemmin Kokkikartano, on laadukkaista raaka-aineista valmiita ruokia valmistava keravalainen yritys, jonka omistaa Snellman. Kokkikartanolle ruoanvalmistuksessa tärkeintä on maku ja jatkuva reseptin kehittäminen.

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!