Uutiset

Klaus Haapaniemi suunnitteli Ellun Kanojen 10-vuotistunnukseksi anarkistisen kanan

Suomalainen huippumuotoilija ja taiteilija Klaus Haapaniemi on suunnitellut viestintätoimisto Ellun Kanojen 10-vuotistunnuksen.

– Olemme otettuja siitä, että saimme Klaus Haapaniemen suunnittelemaan meille 10-vuotistunnuksen, Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha toteaa.

– Ei kai tätä nyt sen kummemmin edes tarvitse perustella kuin että jaamme Klaus Haapaniemen kanssa lintufetissin ja muutenkin ihailemme Haapaniemen rohkeaa ja omanlaista tyyliä. Halusimme visualisoida tunnuksella konkreettisesti myös sitä muutosmatkaa, jonka olemme itse tehneet. Odotimme jännittyneenä tunnusta ja tämä anarkistisen oloinen kana kyllä kuvastaa meitä tosi hyvin, Piha jatkaa.

”Ei kai tätä nyt sen kummemmin edes tarvitse perustella kuin että jaamme Klaus Haapaniemen kanssa lintufetissin.”

– Inspiraatio tunnukselle syttyi positiivisesta ja dynaamisesta energiasta, joka syntyy Ellun Kanojen erottuvasta yrityskulttuurista, tunnuksen suunnitellut Klaus Haapaniemi kertoo.

Ellun Kanat Oy perustettiin vuonna 2008 ja täyttää tänä vuonna kymmenen vuotta. Se on kasvanut tänä aikana strategisesti ajattelevaksi muutosyritykseksi, joka elää edelleen viestinnän sykkeestä, mutta tuottaa niin yrityskulttuuriin, vaikuttajaviestintään kuin uudenlaiseen arvoliittolaisuuteen ja vastuullisuuteen liittyviä palveluita.

Ellun Kanojen liikevaihto oli vuonna 2017 4,9 miljoonaa euroa ja liikevoitto 1,1 miljoonaa. Sen työntekijöitä, muutoksen tekijöitä, on tänään yli 50 ja vuosittaisessa harjoittelijaohjelmassa on tänä vuonna 15 harkKanaa. Ellun Kanat on rytmihäiriön maailmassa halunnut haastaa mahdollisuusviestinnällä asiakkaitaan muutokseen ja ennakkoluuttomalla työntekijäjoukolla myös itseään, välillä höyheniäkin pöllyttäen.

Ellun Kanat juhlistaa juhlavuottaan monella tavalla, joista yksi on se, että se pyysi Klaus Haapaniemeä suunnittelemaan 10-vuotistunnuksensa.

Lisätietoja
Laura Tolppala
Ellun Kanojen juhlavuoden tuottaja
040 765 0920
laura.tolppala@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva muutosyritys, jonka sydän sykkii kommunikaatiosta ja jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme on viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!