Uutiset

Etsimme kananpoika-harjoittelijoita vuodelle 2016!

Kananpoika-ohjelma on Ellun Kanojen oma vuosittainen trainee-ohjelma. Tarjoamme projekti- ja tuntiperusteista työtä strategisesti ja luovasti ajattelevalle opiskelijalle viestinnän nopean toiminnan joukoissa. Se on oiva mahdollisuus tutustua viestintään ja viestintätoimiston intensiiviseen arkeen taatusti eri näkökulmasta.

Oletko sinä yksi heistä?

Kananpoika-ohjelma on Ellun Kanojen oma vuosittainen trainee-ohjelma. Tarjoamme projekti- ja tuntiperusteista työtä strategisesti ja luovasti ajattelevalle opiskelijalle viestinnän nopean toiminnan joukoissa. Harjoitteluohjelma on oiva mahdollisuus tutustua viestintään ja viestintätoimiston intensiiviseen arkeen taatusti eri näkökulmasta.

Mitä kananpoika-harjoittelu on käytännössä?

Nopean toiminnan joukkoina toimivat kananpojat auttavat Ellun Kanoja projekteissa tuntiperusteisesti. Käytännössä hommiin kuuluu mm. vauhdikasta ideointia, tiedonkeruuta, analyysia tai tapahtumahommia. Työtehtävät sisältävät ajattelua, sisällöntuotantoa monikanavaisesti ja usein tarvitaan myös luovia ideoita. Kananpojan kaksi tärkeintä työkalua ovat PowerPoint ja Google.

Kananpojan homma on joustavaa: työt voi tehdä usein etänä ja tilanteen mukaan tunteja voi tehdä vaihtelevan määrän. Palkka maksetaan toteutuneiden tuntien mukaan. Työsuhde on määräaikainen. Se alkaa tammikuun 2016 alussa ja se kestää vuoden 2016 loppuun.

Mikä on viestintätoimisto Ellun Kanat?

Olemme strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo. Ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia. Työkalumme on viestintä.

Työpaikkana Ellun Kanat on intensiivinen, innostava ja kunnianhimoinen. Kun autamme laajaa kirjoa edustavia asiakkaitamme, teemme aina kaikkemme. Kasvuyrityksessä asiallisia hommia hoidetaan kiivaaseen tahtiin.

Viestinnässä uskomme tekoihin ja mahdollisuusviestintään. Meistä viestinnän paikka on liiketoiminnan ytimessä ja siellä sen pitäisi olla ihan joka organisaatiossa.

Miten haen mukaan Kananpoika-ohjelmaan?

Mikäli koet, että sinusta olisi meille kananpojaksi, kerro se meille vapaamuotoisella hakemuksella ja CV:llä. Lähetä hakemuksesi meille osoitteeseen ellu@ellunkanat.fi perjantaihin 30.10.2015 mennessä.

Innostuitko tekemään hakemuksen?

Tässä vielä muutama kysymys, joihin kannattaa vastata hakemuksessa:

  1. Mikä on mielenkiintoisin tai merkittävin asia, jota olet (työ)elämässä tähän mennessä päässyt tekemään?
  2. Millä kolmella adjektiivilla kuvailisit itseäsi?
  3. Mikä on se yksi taito tai osaaminen, jonka toisit mukanasi Ellun Kanoille?
  4. Onko sinulla joku erityinen intohimo, harrastus tai taito kuten bloggaus, tubettaminen, valo- ja videokuvaaminen, graafinen suunnittelu, Excel-velhoilu tai snäppääminen? Kerrothan sen meille.
  5. Miksi haluat juuri Ellun Kanoille asiallisiin hommiin?

Jos haluat kysyä vielä lisää, voit soittaa Annalle (040 835 7077) KE 21.10. klo 14–16. Vastaamme toki kysymyksiin myös meilillä (ellu@ellunkanat.fi), Twitterissä ja Instagramissa (#kananpoika2016), Facebookissa ja Snapchatissa.

Haluatko tutustua arkeemme?

Mikäli haluat tutustua Ellun Kanojen arkeen, kannattaa seurata somekanaviamme hakuajan loppumiseen saakka. Paljastamme niissä yksityiskohtia viestintätoimiston arkipäivästä. Ensimmäisenä viikkona somekanavamme ovat kananpoikien hallussa. Toisella viikolla vuorossa ovat erilaiset viestinnän tekijämme. Viestintätoimiston arjen tunnelmat löytyvät hashtagilla #kananpoika2016.

Twitter: @sokeakana / Facebook: Ellun Kanat /
Instagram: ellunkanat / Snapchat: ellunkanat

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!