Uutiset

Ilari Scheinin aloittaa Ellun Kanoissa datascientistina

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat on rekrytoinut joukkoonsa Ilari Scheininin, joka aloittaa datascientistina 1. syyskuuta.

Scheinin on juuri väittelemässä filosofian tohtoriksi pääaineenaan lääketieteellinen genetiikka. Hän on syventänyt dataosaamistaan myös New Yorkissa. Hän on työskennellyt datatieteen ja bioinformatiikan konsulttina sekä väitöskirjatutkijana Helsingin yliopistossa ja VU University Medical Centerin syöpätutkimuskeskuksessa Amsterdamissa.

Ellun Kanoissa Scheinin tulee työskentelemään tiiviisti Mitä tapahtuu huomenna -tehtaan parissa, jossa vauhditetaan liiketoimintaa tuottamalla yrityksille näkemystä trendeistä, toimialoista ja ihmisistä.

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen on innoissaan uudesta osaamisesta.

– Haastamme perinteisen viestinnän kentän rajat ja haluamme olla enemmän kuin viestintätoimisto. Autamme asiakkaitamme muuttumaan ja juuri siihen tarvitsemme datan intohimoista tutkijaa.

Scheinin odottaa mielenkiinnolla uusia haasteita.

– Tässä informaatiotulvan ajassa viestintää tarvitaan enemmän kuin koskaan, ja vaikka automaation myötä koneet tulevat viemään monia työpaikkoja, viestinnässä ihmisen panos on korvaamaton. Yksi tehtävistäni tulee olemaan se, miten datan louhinnalla voidaan tehostaa viestintää ja kehittää liiketoimintaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!