Uutiset

Hanna Jensen nimitetty Ellun Kanojen päätoimittajaksi

Journalisti, tarinankertoja Hanna Jensen aloittaa tänään 2. helmikuuta viestintätoimisto Ellun Kanojen oman median päätoimittajana.

 Oma media ei ole kriisissä vaan on parhaimmillaan inspiroiva, herkullinen ja kasvava mahdollisuus, josta Ellun Kanat haluaa kaiken irti. Tästä syystä mediakonkari Hanna Jensen aloittaa Ellun Kanojen oman median päätoimittajana. Jensen vahvistaa Ellun Kanojen kyvykkyyttä palvella asiakkaitaan yhä houkuttelevammilla ja mitattavilla oman median konsepteilla ja sisällöillä.

Tavoitteet ovat korkealla: luoda parhaat, kiinnostavimmat, koukuttavimmat ja kannattavimmat oman median konseptit sekä tehdä sisältöä, joka on aitoa ja tekee Ellun Kanojen viestinnästä entistä avoimempaa ja keskustelevampaa.

– Me näemme viestinnän roolin yhä vuorovaikutteisempana ja oman median roolin kasvavana. Siksi meille on luontevaa tässä vaiheessa luoda uusi päätoimittajan toimenkuva, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sanoo.

– Hannalla on poikkeuksellinen taito rakentaa uutta ja koskettavaa mediaa. Hänessä yhdistyvät uteliaisuus uudelle, uskallus vanhan tavan haastamiselle ja konkreettisuus kädet savessa tehtävään konsepti- ja sisältötyöhön, joten Hanna sopii Ellun Kanojen joukkoon kuin nokka päähän. Olemme ratkiriemukkaita siitä, että Hanna päätti ottaa päätoimittajan homman vastaan.

Jensen on ollut mukana luomassa modernin ruokayhteisön ja vuorovaikutteisen ruokapalvelun Soppa365:n, jossa yhdistettiin Sanoman medioiden ruokasisältöjä ja käyttäjien omia reseptejä. Sen lisäksi hän on ollut vierailevana päätoimittajana Anna-lehdessä, kirjoittaa Suomen Kuvalehteen, Kodin Kuvalehteen, Glorian Ruoka & Viiniin, Imageen ja Yhteishyvään sekä toimii kolumnistina Ylellä ja Glorian Kodissa. Jensen on kirjoittanut myös tarinallisen tietokirjan 940 päivää isäni muistina (Teos, 2013) ja tehnyt siihen liittyen kymmenosaisen podcast-sarjan Unohtumaton muisti Suplalle.

– Ellun Kanojen viestinnässä viehättää sisällön runsauden lisäksi rohkeus, aitous ja oma äänensävy. Kun tämä kaikki on kunnossa, on mielekästä rakentaa kanavia, sisältöjä ja konsepteja kantamaan näkemystä ja tuomaan sitä keskusteluun, sanoo Hanna Jensen. Ellun Kanat on muutosta moottoroiva yritys ja haluamme yhdessä miettiä, mitä uutta se voisi tarkoittaa oman median näkökulmasta, tuore päätoimittaja Jensen jatkaa.

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme on viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Lisätietoa:
Taru Tujunen
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Hanna Jensen
+358 40 556 1196
hanna.jensen@welho.com

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!