Uutiset

Etsitään: Kokenut CFO kasvavaan kanajoukkoon

Oletko kokenut talousihminen, joka on terävä kuin veitsi, tarkkana kuin porkkana ja fiksu kuin kana? Syöt exceleitä aamupalaksi ja tuotat niistä talousraportteja lounaaksi. Olet kotonasi numeroiden maailmassa, mutta kaipaat silti kivaa työporukkaa ympärillesi ja merkitystä numeroiden taakse.

Ellun Kanat on kasvava liikkeenjohdon konsultointiyritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja maailmasta parempaa. Me haemme nyt kasvavaan joukkoomme CFO:ta.

Tarjoamme sinulle itseohjautuvan organisaation ilon ja haasteet ja nopeasti kasvavan yrityksen tahdin. Työskentelisit meillä suoraan toimitusjohtajan alaisuudessa. Et ole vastavalmistunut, kilometrejä ja sitä kautta osaamista on kertynyt jo konepellin alle.

Tarjoamme sinulle itseohjautuvan organisaation ilon ja haasteet ja nopeasti kasvavan yrityksen tahdin.

Taidat kaikki yrityksen taloudenpitoon liittyvät asiat, kuten budjetoinnin, ennustamisen, talousraporttien laatimisen sekä tilitoimiston taisteluparina toimimisen, esimerkiksi palkanlaskennassa, kuukausikirjanpidossa sekä tilinpäätöksessä.

Meillä olet numeroiden lisäksi vahvasti ihmisten kanssa tekemisissä, joten ihmistaidotkin ovat hallussa. Kärsivällisyyttäkin sinulta löytyy luovien ihmisten ymmärtämiseen, mutta ei paapomiseen.

Nopeat syövät hitaat, joten mikäli homma kiinnostaa, laitatko viestiä viimeistään ma 30.4.2018 osoitteeseen ellu(at)ellunkanat.fi.

Jos tämä ei kolahda sinuun, mutta aavistelisit, että puolisosi, paras kaverisi tai serkkusi olisi meidän tyyppi, Ellu pyytää vinkkaamaan eteenpäin!

LISÄTIETOJA
Taru Tujunen
toimitusjohtaja
+358 50 357 9418 (kyselyt puhelimitse torstaina 19.4. kello 8–9 ja maanantaina 23.4. kello 16–17)

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!