Uutiset

Ellun Kanat kasvaa seitsemällä muutoksen tekijällä – joukkoon kokenut Head of Design Sasu Haanpää

Viestintätoimisto Ellun Kanat on vahvistanut rivejään muun muassa visuaalisuuden, vaikuttamisen ja yhteiskunnallisen näkemyksen osaajilla, ja rekrytoinut alkuvuoden aikana seitsemän uutta muutoksen tekijää. 

Alkuvuoden aikana saatanalliseen ralliin hyppäsivät muutoksen tekijöinä aloittaneet graafikko Unto Helo, Antti Kettunen, Tuomas Lähteenmäki ja Mari Mäki sekä Head of Design Sasu Haanpää, viestinnän harjoittelijasta Ellun Kanojen 10-vuotisjuhlavuoden tuottajaksi siirtynyt Laura Tolppala ja toimistoassistentti Nea Hjelt.

– Uudet muutoksen tekijämme ravistelevat asiakkaitamme uuden ajan vaikuttajaviestintään ja visionäärisempään visuaaliseen näkemykseen. Haluamme jatkuvasti kasvattaa osaajiemme joukkoa ennakkoluulottomasti ja rohkeasti ajattelevilla ihmisillä, jotka kykenevät muutoksen maailmassa piiskaamaan niin meitä kuin asiakkaitammekin parempaan.

Uudet muutoksen tekijämme ravistelevat asiakkaitamme uuden ajan vaikuttajaviestintään ja visionäärisempään visuaaliseen näkemykseen.

– Ellun Kanat juhlii 10-vuotista taivaltaan järjestämällä yllätyksiä niin työntekijöille kuin asiakkaillekin eli niille, jotka mahdollistavat olemassaolomme, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen sanoo.

ELLUN KANAT KASVAA SEITSEMÄLLÄ MUUTOKSEN TEKIJÄLLÄ

Design, movement ja graafinen suunnittelu

Sasu Haanpää tuli taloon Head of Designiksi markkinointitoimisto Dingleltä. Työpöydällä oli muun muassa konseptisuunnittelua ja visuaalista suunnittelua. Haanpäällä on pitkä kokemus AD:na eri toimistoissa ja mediataloissa.

Uskon pääseväni tekemään Ellun Kanoille vahvan strategisen näkemyksen pohjalta merkityksellistä designia ja visuaalista viestintää, joka huomataan. Designin kehittäminen tärkeämmäksi osaksi Ellun Kanojen tarjoamaa on haaste, jonka parissa on hauskaa päästä tekemään tiimin kanssa töitä, Haanpää sanoo.  

Graafikko Unto Helo aloitti Kanalassa tammikuussa. Aikaisemmin hän on työskennellyt esimerkiksi asiakaslehtien, vaalikampanjoiden ja pakkausten visuaalisten ilmeiden parissa. Helon ansioluetteloon lukeutuu myös Rytmihäiriö-yhtyeensä levynkansien ja paitojen suunnittelu.

Toivon tuovani Ellun Kanoihin punk-meininkiä ja monialaista luovuutta, Helo sanoo.

Yhteiskunnallinen insight ja vaikuttaminen uuden kommunikaation ja teknologisen murroksen maailmassa

Antti Kettunen tuli Ellun Kanoihin Vasemmistonuorten pääsihteerin tehtävästä. Kettunen syttyy työelämän muutoksista sekä kaupunkien ja teknologian kehityksestä. Hänellä on vahvaa kokemusta vaalikampanjoinnista.

Tuon Ellun Kanoihin ymmärrystä yhteiskunnallisista ilmiöistä ja liikkeistä, Kettunen lupaa.

Tuomas Lähteenmäki siirtyi Kanalaan muutoksen tekijäksi Puolustusvoimista, jossa hän toimi merivoimien tiedotustehtävissä. Lähteenmäki on aiemmin työskennellyt myös muun muassa Nokialla ja startup-kentällä.

Vahvistan Ellun Kanojen yhteiskunnallista näkemystä kansainvälisellä PR- ja viestintäkokemuksella. Sitä olen saanut muun muassa Shanghaista ja Glasgow’sta, joissa olen opiskellut ja työskennellyt viestinnän parissa, Lähteenmäki kertoo.

Mari Mäki siirtyy Ellun Kanojen riveihin muutoksen tekijäksi viestintätoimisto Pohjoisranta Burson-Marstellerista, jossa hän on paiskinut hommia vaikuttajaviestinnän parissa. Mäki vahvistaa Kanalan yhteiskunnallisen ymmärryksen osaamista etenkin energia- ja teknologiamurroksen saralla. Hän mainitsee intohimokseen organisaatioiden kehittämisen ketteriä menetelmiä hyödyntäen.

– Haluan tuoda mukanani inspiraatiota, energiaa ja työkaluja yhteisen ymmärryksen luomiseen. Malttamattomana odotan, että pääsen tutustumaan Kanalan jengiin ja tekemään muutosta yhdessä, Mäki sanoo.

Kana10-juhlavuosi
Laura Tolppala aloitti Ellun Kanojen 10-vuotisjuhlavuoden tuottajana. Tolppalalla on monipuolinen tausta niin visuaalisista hommista kuin tapahtumatuotannosta ja vaatesuunnittelustakin. Hän vahvistaa Kanalan osaamista vahvalla visuaalisella näkemyksellä ja organisointitaidolla, jota Kana10-vuoden tuottaminen vaatii.

– Juhlavuodesta on tulossa taatusti haastava ja mielenkiintoinen. Stay tuned, Tolppala vihjaa.

Toimisto
Nea Hjelt vastasi Ellun Kanojen huutavaan toimistoassistentin tarpeeseen tammikuussa. Kevään 2017 ylioppilas kykenee ihmeellisesti pitämään toimiston arjen kaikki langat käsissään, aina hymyillen.

– Ensimmäiset kuukaudet ovat olleet mahtavia! On ollut kiva seurata Kanalan arkea, sillä minua kiinnostavat erityisesti yhteiskunta ja politiikka, Hjelt iloitsee.

Kuva: Niko Pikkuaho
Kuvassa vasemmalta: Unto Helo, Tuomas Lähteenmäki, Nea Hjelt, Laura Tolppala, Antti Kettunen, Mari Mäki ja Sasu Haanpää

Lisätietoa
Taru Tujunen
Ellun Kanojen toimitusjohtaja
050 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva muutosyritys, jonka sydän sykkii kommunikaatiosta ja jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme on viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja arvoliittolaisuus. Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!