Uutiset

Ellun Kanojen Dialogi-hanke kansainvälisen SABRE Awards -kilpailun finaaliin

Viestintätoimisto Ellun Kanojen vetämä Dialogi-hanke kilpailee viestintäalan arvostetuimman kansainvälisen kilpailun, SABRE Awardsin, finaalissa.

Vuosina 2013–2014 järjestetty Amis-Dialogi selviytyi EMEA-alueen shortlistalle Employee communications -kategoriassa. EMEA-alueeseen kuuluvat Eurooppa, Lähi-Itä ja Afrikka.

Amis-Dialogissa kuusi yritystä, McDonald’s, Hartwall, Helsingin Energia, ISS Palvelut, Metsä Group ja Lemminkäinen, halusivat selvittää miten ammattioppilaitosten opiskelijat näkevät tulevaisuuden työelämän. Työelämäkeskustelu on usein varsin elitististä, eikä ammattikouluissa opiskelevia kuulla, vaikka he ovat monien suomalaisyritysten tulevaisuuden työvoimaa.

Työelämäkeskustelu on usein varsin elitististä, eikä ammattikouluissa opiskelevia kuulla, vaikka he ovat monien suomalaisyritysten tulevaisuuden työvoimaa.

– Amis-Dialogi antoi vuoropuhelulle kanavan. Jos yritys haluaa olla houkutteleva työnantaja, se ei voi vain yrittää kiillottaa työnantajakuvaansa viestimällä ylhäältä alas. Sen tulee tietää, mitä tulevaisuuden työntekijät haluavat, ja heittäytyä keskusteluun. Dialogi-hankkeemme tarjoaa tähän keinon vuosittain vaihtuvalla teemalla, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Hankkeeseen osallistuneet yritykset saivat olennaista tietoa siitä, miten ne pystyvät vastaamaan tulevaisuuden työvoiman heittämiin haasteisiin. Hanke poiki yli 50 mediaosumaa, jotka nostivat amisten roolin työelämässä osaksi yhteiskunnallista keskustelua.

– Jo finaalipaikka todistaa, että muuttuneessa maailmassa täytyy viestiä uudella tavalla. Yrityksiltä vaaditaan entistä enemmän vuorovaikutusta, avoimuutta ja rohkeutta, jatkaa Tujunen.

EMEA-alueen SABRE Awards -voittajat julkistetaan 19.5. Lontoossa. Lisätietoa kilpailusta ja kaikki finalistit löytyvät täältä.

Lisätiedot:
Matti Lehto, viestinnän tekijä
matti.lehto@ellunkanat.fi, 050 36 049 36

Taru Tujunen, toimitusjohtaja
taru.tujunen@ellunkanat.fi, 050 357 9418

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!