Uutiset

Ellun Kanojen Dialogi hallituksen Työelämä 2020 -hankkeen kumppaniksi

Viestintätoimisto Ellun Kanojen vetämällä Dialogi-hankkeella on kunnia päästä työ- ja elinkeinoministeriön Työelämä 2020 -hankkeen kumppaniksi. Tavoitteena on, ei enempää eikä vähempää, rakentaa suomalaisesta työelämästä Euroopan paras vuosikymmenen vaihteeseen mennessä. Tämä toteutetaan Dialogillekin ominaisella tavalla: yhdessä tekemällä, keskustelemalla ja kuuntelemalla.

– Kumppaneiksi valikoidaan toimijoita, joilla on erityisen puhutteleva missio sekä oikeita innovaatioita paremman työelämän kehittämiseksi. Dialogi-hanke täyttää nämä kriteerit erinomaisesti, toteaa hankejohtaja Margita Klemetti työ- ja elinkeinoministeriöstä.

Vuosittaisen Dialogin tavoitteena on tuoda saman pöydän ääreen, konkreettiseen vuoropuheluun työnantajat ja työntekijät, niin nykyiset kuin tulevatkin. Tätä kautta voidaan löytää käytännön ratkaisuja uudenlaiseen ja parempaan työhön. Juuri näiden hyvien käytänteiden jakaminen yleiseen käyttöön on tärkeä syy, miksi myös Dialogi haluaa olla aktiivisesti mukana Työelämä 2020 -hankkeessa.

– Dialogi-hanke on Ellun Kanojen rakentama, vuosittain siihen osallistuvien yritysten omistama kunnianhimoinen hanke, jossa vuoropuhelua käydään suoraan ja työnantajuutta ja -tekijyyttä ravistellaan paremman työelämän puolesta. Viestintätoimistona halusimme tarjota yrityksille mahdollisuuden parantaa työnantajakuvaansa sanojen sijaan teoilla ja tähän on hankkeen kolmen vuoden historian aikana tarttunut yhteensä 21 yritystä, tiivistää Dialogi-hanketta vetävä Joonas Pikkarainen Ellun Kanoista.

Dialogin kolmas vuosi on juuri huipentumaisillaan ja neljäs alkamassa. Konkreettisia tekoja paremman työelämän puolesta on siis tehty jo useana vuonna, mutta työ jatkuu. Amis-Dialogin tulokset, eli Suomen mittavin Amis-selvitys, julkaistaan perjantaina 14. helmikuuta järjestettävässä avoimessa tilaisuudessa Bio Rexissä Helsingissä.

Lisätietoja:
www.uusityöontäällä.fi

Joonas Pikkarainen
joonas.pikkarainen@ellunkanat.fi
040 152 2221

Anna Inget
anna.inget@ellunkanat.fi
040 835 7077

Työelämä2020Dialogi_eitaustaa

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!