Uutiset

Ellun Kanat ja WSOY kirjayhteistyöhön

Ellun Kanat ja WSOY kumppanoituvat julkaisemaan yhdessä Ellun Kanojen suosittua Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarjaa. Ellun Kanat tuottaa sisällön ja WSOY toimii kustantajana. 

”Mitä tapahtuu huomenna -väitekirjasarja on kasvanut aikuiseksi, ja kysynnän kasvaessa oli aika etsiä sille uusi koti. Löysimme yhteisen mission ajankohtaisten ilmiöiden näkemyksellisestä kirjasarjasta WSOY:n kanssa, ja yhteistyön myötä MTH-kirjat tavoittavat yhä suuremman yleisön”, toteaa Ellun Kanojen hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Mitä tapahtuu huomenna -sarja kokoaa kansien väliin yhteiskunnallista ajattelua, bisnestä, moniäänisyyttä ja ajankohtaisuutta. Ajatuksena on tarkastella asioita ja ilmiöitä – pieniä ja suuria – sekä luoda näkemystä olevasta ja tulevasta. Kirjoja saa jatkossa kirjakaupoista ja suoratoistopalveluista.

Mitä tapahtuu huomenna -sarja kokoaa kansien väliin yhteiskunnallista ajattelua, bisnestä, moniäänisyyttä ja ajankohtaisuutta.

WSOY:lle MTH-väitekirjat ovat kiinnostava uusi aluevaltaus, ja kustantaja Anna-Riikka Carlson on yhteistyöstä innoissaan. ”WSOY haluaa tarttua ajankohtaisiin aiheisiin. Väitekirjat ovat täydellisen mittaista luettavaa kiireiselle ihmiselle, jota kiinnostaa syventyä ajankohtaisiin ilmiöihin. Maailmalla näitä brainy books -tyyppisiä kirjoja luetaan jo paljon, ja meitä kiehtoo etenkin toimintatapa, joka mahdollistaa nopean reagoinnin”, Carlson sanoo.

Ellun Kanat vastaa jatkossakin MTH-väitekirjojen sisällöistä. Luvassa on kiinnostavia vierailevia kirjoittajia ja alansa ammattilaisia, jotka pysähtyvät tulkitsemaan maailmaa. Keskeinen idea väitekirjoissa on tarttua nopeasti kiinnostaviin ilmiöihin ja syventyä niihin hetkeksi.

Keskeinen idea väitekirjoissa on tarttua nopeasti kiinnostaviin ilmiöihin ja syventyä niihin hetkeksi.

Mitä tapahtuu huomenna -kirjat julkaistaan jatkossa myös äänikirjoina ja e-kirjoina. Äänikirjojen suosion kasvaessa yhä monipuolisemmalle tarjonnalle on suuri kysyntä. Bisneskirjat ovat äänikirjoina suosittuja. Pituudeltaan MTH-kirjat tulevat olemaan podcastin ja bisneskirjan välissä”, toteaa Anna-Riikka Carlson.

Ellun Kanojen 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja yhteistyön aluksi julkaistaan 10 aiemmin ilmestynyttä Mitä tapahtuu huomenna -kirjaa äänikirjoina ja e-kirjoina. Seuraavat teokset ovat saatavilla 22.10. alkaen:

Mitä tapahtuu huomenna viestinnälle? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna Helsingille? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna ajattelulle? (2012)
Mitä tapahtuu huomenna lobbaukselle? (2013)
Mitä tapahtuu huomenna työnantajuudelle? (2014)
Mitä tapahtuu huomenna – mahdollisuusviestinnän työkirja (2015)
Mitä tapahtuu huomenna rakkaudelle? (2016)
Mitä tapahtuu huomenna vastuullisuudelle? (2016)
Mitä tapahtuu huomenna – kun startup ja korporaatio kohtaavat? (2017)
Mitä tapahtuu huomenna sponsoroinnille? (2018) 

Lisätietoja:
Kirsi Piha, hallituksen puheenjohtaja, Ellun Kanat
050 560 1755
kirsi.piha@ellunkanat.fi

Anna-Riikka Carlson, kustantaja, WSOY
040 778 1149
anna-riikka.carlson@wsoy.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!