Uutiset

Ellun Kanat vahvistuu: Pasi Heiskanen ja Eveliina Talvitie hyppäävät remmiin

Strateginen viestintätoimisto Ellun Kanat saa riveihinsä kaksi uutta timanttista osaajaa kun Pasi Heiskanen ja Eveliina Talvitie aloittavat viestinnän tekijöinä.

Pasi Heiskanen on verkkopalveluiden ja visuaalisen viestinnän supertekijä, joka on freelancerina päässyt painimaan monenlaisten projektien parissa. Hän on sekä konseptoinut kampanjasivuja ja käyttöliittymiä että toteuttanut niitä kädet savessa. Sen lisäksi, että Heiskanen on skarppi viestijä, on hän myös sukellusopas, ohjelmistotekniikan insinööri, hiustenvärjäämisen Suomen mestari ja talonmies.

– Pasi on noheva nettisivutoteuttaja ja ässä myös AD-hommissa. Tämä kombo on mahtava lisäys jengimme osaamiseen, iloitsee Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Toinen tulokas on Eveliina Talvitie, joka siirtyy kanalaan Perheyritysten liiton viestintä- ja yhteiskuntasuhdepäällikön tehtävistä. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa toimittaja-juontajana Yleisradiossa. Ellun Kanat ovat tunnetusti intohimoisia kirjoittajia, samoin Talvitie.

Hän toimii kolumnistina Satakunnan Kansassa, minkä lisäksi Talvitie on kirjoittanut useita tietokirjoja, joista kuudes ilmestyy elokuussa. Talvitien teoksia ovat muun muassa Keitäs tyttö kahvia. Naisia politiikan portailla (WSOY 2013) ja Hieno vai huono. Nainen jolla on maine (WSOY 2015).

– Me haluamme tarjota parasta näkemystä siitä, miten maailma muuttuu ja miten sitä muutetaan. Eveliina tuo tähän oivan lisän, sillä hänellä on raudanlujaa osaamista yhteiskunnasta ja mediasta, Tujunen jatkaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!