Uutiset

Ellun Kanat vahvistaa mahdollisuusviestinnän joukkoaan Merja Mähkällä

Viestintätoimisto Ellun Kanat jatkaa kasvuaan rekrytoimalla lisää osaavia ihmisiä joukkoonsa.

Yrityksen viimeisin rekrytointi on VTM Merja Mähkä, joka on viimeksi työskennellyt Ilta-Sanomissa digitaalista sisällöistä ja niiden kehityksestä vastaavana toimituspäällikkönä. Tätä ennen hän on työskennellyt Ilta-Sanomissa uutispäällikkönä sekä Iltalehdessä uutispäällikkönä ja uutistoimittajana. Mähkä aloittaa Ellun Kanoilla 1. lokakuuta.

– Kokemukset kiihkeätempoisesta uutismaailmasta ja median toiminnasta, nopeasta päätöksenteosta ja olennaisuuksien erottamisesta iltapäivälehdessä luovat Merjalle hykerryttävän pohjan uudistaa suomalaisten yritysten tapaa viestiä ja tehdä mahdollisuusviestintää, toteaa Ellun Kanojen toimitusjohtajan tehtävistä mahdollisuusviestintäjohtajaksi siirtyvä yrityksen perustaja ja omistaja Kirsi Piha.

– Meillä on kasassa huipputiimi, joka ymmärtää syvällisesti kuinka maailma toimii ja kuinka yritysten kannattaa tässä maailmassa omaa toimintaansa muuttaa, jotta viestintä vauhdittaa liiketoimintaa, Piha jatkaa. Mahdollisuusviestinnän tiimissä työskentelee myös mm. Tuomas Enbuske sekä strategi Elli Leppisaari.

– Ellun Kanat on Suomen kiinnostavin työpaikka. Se on ketterä ja innovatiivinen viestintätoimisto, jonka asenne on kohdallaan ja joka osaa vastata viestinnän haasteisiin kovavauhtisessa maailmassa, toteaa Mähkä ja jatkaa:

– Olen valtavan innoissani tästä työstä!

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, joka haastaa toimialaa muuttumaan, jotta viestintä aidosti vauhdittaa liiketoimintaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!