Uutiset

Ellun Kanat vahvistaa kansainvälistä liiketoimintaosaamistaan – innovaatioyritys Futurethinkin pohjoismaiseksi kumppaniksi

Viestintätoimisto Ellun Kanat ja yhdysvaltalainen innovaatioyritys Futurethink pistävät hynttyyt yhteen vahvistaakseen asiakkaidensa kykyä innovoida ja kommunikoida yhä vaikuttavammin, liiketoimintalähtöisemmin ja uraauurtavammin.

Ellun Kanoilla ja Futurethinkillä on yhteinen tavoite auttaa organisaatioita menestymään reaaliaikaisessa, kompleksisessa ja jatkuvasti muuttuvassa maailmassa, jossa nopeat rokansyöjät syövät hitaat arkajalat.

“Olemme erittäin innoissaan käynnistämässä yhteistyötä Ellun Kanojen kaltaisen edelläkävijän kanssa. Ellun Kanoilla on syvä ja strateginen osaaminen viestinnän eri osa-alueilta, mikä on kriittistä yrityksen innovointikyvyn kannalta”, sanoo Lisa Bodell, Futurethinkin perustaja, toimitusjohtaja sekä tunnettu kansainvälinen puhuja. ”Me uskomme, että alkanut yhteistyö rakentaa täysin uudella tavalla ajattelua ja tietopohjaa kommunikaation ja innovoinnin välille, kasvattaa molempien toimistojen strategista osaamista ja auttaa asiakkaitamme kiihdyttämään kohti tavoiteltua muutosta.”

Ellun Kanoille viestintä on työkalu saada aikaan muutosta niin organisaation sisällä, asiakkaiden keskuudessa kuin yhteiskunnankin tasolla. Futurethinkin erityisosaamista on organisaatioiden innovaatiokyvyn kasvattaminen. Ydinosaamiset täydentävät toisiaan ja luovat ainutlaatuisen ja hedelmällisen pohjan kumppanuudelle.

Ydinosaamiset täydentävät toisiaan ja luovat ainutlaatuisen ja hedelmällisen pohjan kumppanuudelle.

“Viestintä on kriittinen osa liiketoiminnan ydintä tämän päivän maailmassa. Viestintä linkittyy niin yrityksen toimintatapoihin, liiketoimintapäätöksiin, identiteettiin kuin koko yrityksen käymään ulkoiseen vuoropuheluun. Meidän tehtävämme on saada asiakkaamme kukoistamaan kommunikatiivisessa ajassa. Kansainvälinen huipputason, yritysten ytimiä ravisteleva toimisto Futurethink on erinomaisen houkutteleva kumppani meille”, sanoo Ellun Kanojen mahdollisuusviestintäjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja Kirsi Piha.

Kumppanuuden myötä Ellun Kanat hyödyntää asiakkaidensa hyväksi maailman laajinta innovaatiotyökalupakkia, jonka avulla haastetaan vanhoja ajattelumalleja, tunnistetaan uusia mahdollisuuksia liiketoiminnalle ja käännetään ideat toiminnaksi.

Kestävä innovointi voi kukoistaa vain kulttuurissa, jossa johtajat haastavat työyhteisön ajattelua ja toimivat muutosagentteina. Jotta muutos toteutuu, yritysten tulee viestiä tehokkaasti ja koskettavasti sitouttaakseen työntekijänsä muutokseen. Lisäksi yhteistyökumppanit jakavat osaamistaan ja tekevät tiivistä yhteistyötä monella muulla osa-alueilla, kuten artikkelien, julkaisujen, käännösten, erilaisen sisältöjen muodossa.

Kestävä innovointi voi kukoistaa vain kulttuurissa, jossa johtajat haastavat työyhteisön ajattelua ja toimivat muutosagentteina.

“Me Ellun Kanoissa olemme päättäneet, että aiomme rakentaa kansainvälisen verkostomme räätälöidysti huolellisesti valittujen kumppanuuksien pohjalta. Siis laatu ennen määrää. Strategiamme on vahvistaa globaalia verkostoamme ja osaamistamme tarkoin valittujen kumppanuuksien kautta. Futurethink on oivallinen esimerkki arvostetusta pioneerityötä kansainvälisellä tasolla tekevästä toimijasta, jonka avulla jalostamme ajatteluamme ja tekemisen tasoa roimasti eteenpäin”, Kirsi Piha toteaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!