Uutiset

Ellun Kanat vahvistaa joukkojaan: Tuomas Enbuske viestinnän tekijäksi

Viestintätoimisto Ellun Kanojen kasvu jatkuu. Innoissamme ilmoitamme uusimman vahvistuksemme: toimittaja ja Twitter-guru Tuomas Enbuske liittyi joukkoomme.

Hyvä viestintätoimisto auttaa asiakkaitaan laajalla skaalalla osaajia ja syvällä ymmärryksellä muustakin kuin viestinnästä – oleellista kun on se sisältö. Viestinnän ammattilaisia eivät ole ainoastaan viestinnän ihmiset. Ellun Kanat haluaa rekrytoida jatkuvasti osaajia out-of-the-box -mentaliteetilla. Niinpä meillä on kansantaloustieteilijää, teologia, puheviestijää, startegiakonsulttia yms. ja nyt myös mies joka faktisesti toi Twitterin Suomeen, Tuomas Enbuske.

Tuomas pystyy pitkällä sisällön tuottamisen kokemuksellaan ja ennakkoluulottomalla ajattelullaan auttamaan asiakkaitamme – niin henkilöitä kuin yrityksiä ja yhteisöjäkin – sosiaalisen median maailmassa, mutta ei pelkästään siellä. Tuomas tuo joukkoomme erilaista osaamista ja ajattelua sekä nopeutta, jota mahdollisuusviestinnän maailmassa tarvitaan.

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kirsi Piha, 050 560 1755, kirsi.piha@ellunkanat.fi

Ellun Kanat Oy on strategisesti ajatteleva täyden palvelun viestintätalo, joka aktiivisesti etsii asiakkailleen viestinnällisiä mahdollisuuksia, joiden kautta voidaan tehdä tulosta.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!