Uutiset

Ellun Kanat vahvistaa edelleen kiitettyä strategista osaamistaan

Viestintätoimisto Ellun Kanat jämäköittää jälleen strategista otettaan viestintään rekrytoimalla Sari Tomperin, joka työskenteli viimeksi Accenturella johtavana liikkeenjohdon konsulttina. Sitä ennen Tomperi on kerryttänyt kokemusta muun muassa kustannusliiketoiminnan johtotehtävistä Talentumilla.

Yritykset odottavat toimistoilta strategista osaamista. Selvityksessä 77 prosenttia markkinointijohtajista nosti tämän kärkeen toimistoa valitessaan (Sapient). 53 prosenttia johtajista kokee, etteivät toimistot pysty tarjoamaan tarpeeksi liiketoiminnallista näkemystä (Avidan Strategies).

– Me haluamme olla erilainen toimija ja vastata tähän haasteeseen. Ratkaisemme liiketoimintaan liittyviä ongelmia ja haemme mahdollisuuksia – viestintä on meille väline. Viestintä ei ole pelkkää asioista kertomista vaan parhaimmillaan yrityksen ytimen ravistelua liiketoiminnan vauhdittamiseksi. Rohkean mahdollisuusviestinnän tuominen organisaation ei aina ole helppoa, vaan vaatii roppakaupalla töitä ja muutosjohtamisen osaamista. Tässä Sari on loistava lisä tiimiimme, kertoo mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha.

Ellun Kanojen viime vuonna toteuttamassa asiakastyytyväisyyskyselyssä ilmeni, että asiakkaat ovat erityisen tyytyväisiä Ellun Kanojen poikkeuksellisen vahvaan strategiseen ajatteluun.

Tomperi on konsultoinut suuria ja keskisuuria yrityksiä Suomessa ja ulkomailla ja kirkastanut kymmenien organisaatioiden strategiaa. Hän kuvaa itseään tavoiteorientoituneeksi muutosjohtajaksi.

– Viestintä toimii parhaiten kun se tukee valittua strategista ydintä, joka on kirkas ja harkittu. On ilo tehdä näitä tehokkaampaan ja tuloksellisempaan viestintään tähtääviä muutosmatkoja suomalaista viestintäkenttää uudistavan toimiston riveissä, iloitsee Tomperi.

Ellun Kanat on aiemminkin rekrytoinut vahvaa strategista osaamista. Kehitysjohtaja Anna Puustell siirtyi Kanoihin Accenturelta (2010) ja viestinnän tekijä Elli Leppisaari Capgeminiltä (2012).

– Filosofiamme on rekrytoida rohkeasti ja usein myös laatikon ulkopuolelta. Vain monipuolisen porukan avulla voimme palvella asiakkaitamme parhaiten ja luotsata viestintäalaa eteenpäin. Olemme tulevaisuuteen katsova toimisto. Maailman muuttuessa yhä kommunikatiivisemmaksi on selvää, että toimialalta vaaditaan erilaista osaamista kuin aiemmin, tiivistää Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!