Uutiset

Ellun Kanat – uusia tekijöitä saatanallisella rallilla

Ellun Kanat kasvattaa kerrastoaan talven varalle ja on rekrytoinut kuluneen syksyn aikana 11 viestinnän tekijää. Uutta osaamista ja rautaista näkemystä tulee muun muassa yrityskulttuurin, vastuullisuuden ja vaikuttajaviestinnän saralta.

Asiallisten hommien parissa ovat syys-marraskuun aikana aloittaneet viestinnän tekijät Essi Erkkola, Katja Eskola, Antti Hyrkäs, Heidi Kalmari, Reetta Nurmo, Akunna Onwen, Eveliina Pennanen, Anna Rautiainen, Minttu Ripatti, Pauliina Saares ja Mert Sasioglu. Lisäksi Liisa Helle ja Iina Salminen ovat siirtyneet harjoittelijoista viestinnän tekijöiksi.

Olemme rekrytoineet useamman yrityskulttuuriosaajan tänä vuonna.

Rekrytointeja on tehty, koska Ellun Kanojen kasvu on ollut vauhdikasta ja hommiin tarvittu monenlaisia tekijöitä. “Kovassa kasvussa tarvitsemme myös yhä enemmän osaamista, joka ei varsinaisesti istu perinteisen viestintätoimiston raameihin. Olemme rekrytoineet muun muassa useamman yrityskulttuuriosaajan tänä vuonna”, Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen avaa.

ELLUN KANOJEN UUDET VIESTINNÄN TEKIJÄT

Viestintätoimistoissa pitkään hommia tehnyt Essi Erkkola vahvistaa Ellun Kanojen osaamista viestinnän ja markkinointiviestinnän luovan konseptisuunnittelun osalta. Hän saapuu kanalaan Viestintätoimisto Drumista.

Katja Eskola siirtyy Ellun Kanoille yksityisen ja julkisen sektorin ristitulesta, Helsinki Business Hubista, jossa on viimeisen seitsemän vuoden ajan paininut lukemattomien tulevaisuuden liiketoiminnan trendien parissa.

KTM-tutkintoaan viimeistelevä Liisa Helle tuli taloon harjoittelijana ja on sittemmin astunut viestinnän tekijän saappaisiin. Yli puolet elämästään Thaimaassa asunut Helle innostuu mahdollisuusviestinnästä ja tuo kanalaan myös kansainvälistä viestintäosaamista.

Antti Hyrkäs saapui Ellun Kanoihin Aalto University Executive Education -valmennusohjelmista, joissa hän on toiminut innovatiivisten yrityskulttuureiden asiantuntijana. Hyrkäksellä on monipuolista kokemusta viestinnän konsultoinnista etenkin maineen rakentamisen saralta.

Heidi Kalmari lennähti kanalaan Kotivinkin toimituspäällikön paikalta. Kalmari on kiertänyt viimeiset parikymmentä vuotta eri aikakaus- ja asiakkuuslehtiä. Hän tuo taloon näkemystä siitä, miten kirjallista viestintää tehdään tunteita herättävällä tavalla.

Aller Medialla sosiaalisen median arkkitehtina toiminut Reetta Nurmo on aiemmin työskennellyt mm. Some Awards -tapahtuman tuottajana ja hallitsee yhteisöjen luomisen ja kehittämisen niin digitaalisessa, kuin fyysisessä maailmassa.

Akunna Onwen asteli Ellun Kanoihin sankarin viitta yllään – “Tiinan pelastajan” tittelillä rekrytoitu hallintoassari tunnetaan ratkaisukeskeisyydestään ja siitä, ettei sano haasteille ei.

Eveliina Pennanen saapuu Ellun Kanoille viestinnän tutkimus- ja opetustehtävistä Jyväskylän yliopistosta, jonne hän viimeistelee väitöskirjaansa. Tuleva viestinnän tohtori tuo mukanaan monipuolista osaamista niin työyhteisöviestinnästä kuin vuorovaikutuksen kehittämisestä.

Great Place to Workilla hommia paiskonut Anna Rautiainen tuo kanalaan konkreettista kokemusta yrityskulttuurien kehittämisestä, sekä aimo annoksen insinöörilogiikkaa ja analysoijaa.

Kliinisenä foneetikkona työskennellyt Minttu Ripatti harppasi viestinnän maailmaan HUS:ista. Hän tuo mukanaan muun muassa esiintymiseen ja äänenkäyttöön liittyvää osaamista.

Pauliina Saares on tehnyt pitkän uran politiikan parissa, viimeisimpänä Vihreiden Heidi Hautalan erityisavustajana. Vastuullisuus- ja vaikuttamisviestinnän veteraani on sitä ennen työskennellyt vuosia poliittisen asiantuntijan hommissa.

Iina Salminen on toinen viestinnän tekijäksi siirtyvä Kananpoika. Kehitysmaatutkimusta (VTM) opiskelevan Salmisen vahvuuksia ovat etenkin yhteiskunnallinen näkemys sekä intohimo rakentaa parempaa huomista.

Ennen kanalaan saapumista Mert Sasioglu on viettänyt aikaa ulko- ja turvallisuuspolitiikan parissa, sekä freelancer-graafikkona. Sasioglun vahvuuksia ovatkin erityisesti yhteiskunnallisten ja taloudellisten megatrendien ymmärrys, sekä vahva visuaalinen osaaminen.

Kuva: Kira Hagström
Kuvassa vasemmalta: Antti Hyrkäs, Katja Eskola, Essi Erkkola, Akunna Onwen, Reetta Nurmo, Pauliina Saares, Minttu Ripatti, Mert Sasioglu, Anna Rautiainen, Liisa Helle ja Heidi Kalmari

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!