Uutiset

Ellun Kanat rekrytoi muskeleita mahdollisuusviestintään: theMartti liittyy joukkoon

MTV:n lead social strategist Martti Lindholm tunnetaan pioneerityöstään paremman vuorovaikutuksen rakentamisessa televisioalalla. Hän aloittaa 1.12. Ellun Kanoilla viestinnän tekijänä.

Myös theMarttina tunnettu Martti Lindholm tuo Ellun Kanoille maailmanluokan osaamista analytiikasta ja reaaliaikaisesta viestinnästä.

“Nykyaikainen viestintä vaatii vahvaa vuorovaikutusta. Tässä Martti on aivan timanttinen”, hehkuttaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Lindholm vahvistaa entisestään Ellun Kanojen mahdollisuusviestintäjoukkoja, joiden tehtävänä on digitaalisen maailman ja viestinnällisten mahdollisuuksien innovatiivinen hyödyntäminen.

Uusi alku sekä jännittää että innostaa:

“Idealistina haluan muuttaa maailmaa ja Ellun Kanat tarjoaa minulle kodin, jonka arvot sekä visiot kohtaavat omani ja jossa vain taivas on rajana. Olen innoissani päästessäni asiallisten hommien pariin”, sanoo Lindholm.

“Me haluamme löytää parhaat osaajat, emmekä tyydy perinteisen viestintätoimiston rooliin. Kasvatamme asiakkaidemme liiketoimintaa rohkeasti ja laajasti. Tämä vaatii myös monipuolisen jengin ihmisiä”, Tujunen jatkaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!