Uutiset

Ellun Kanat ja Politbyroo-podcast ravistelevat politiikan kulisseja kovan luokan vieraiden kanssa

Eduskuntavaalit lähestyvät. Ellun Kanat osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun ja lanseeraa yhteistyössä Politbyroo-podcastin kanssa seitsemän Politbyroo  vaalit -erikoisjaksoa. Ensimmäinen jakso julkaistiin tänään keskiviikkona 16.5.

Kerran viikossa julkaistavissa erikoisjaksoissa ruoditaan puolue kerrallaan, miten puolueet valmistautuvat vaaleihin. Podcasteissa on luvassa sähäkkää pohdintaa siitä, mitä politiikan kulisseissa tapahtuu, mistä politrukit keskustelevat ja miltä puolueiden tilanne näyttää ennen vaaleja.

Ellun Kanojen kanssa yhteistyössä toteutettavissa erikoisjaksoissa vieraina on isoja nimiä kaikista suurista puolueista. Ensimmäisessä jaksossa keskustellaan keskustan puoluesihteeri Jouni Ovaskan kanssa esimerkiksi sitä, miten hallitusvastuu on vaikuttanut puolueeseen ja miten puoluetta pitäisi uudistaa.

Politbyroo on y-sukupolven edustajien suorapuheinen ja näkemyksellinen podcast, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa politiikkaa käsittelevien korkeatasoisten podcastien joukossa.

Politbyroo on y-sukupolven edustajien suorapuheinen ja näkemyksellinen podcast, joka on jo vakiinnuttanut paikkansa politiikkaa käsittelevien korkeatasoisten podcastien joukossa.

Keskustelijoita on kolme: yhteiskunnalliset asiantuntijat Matti Parpala, Sini Korpinen ja Juha Töyrylä. Korpinen ja Töyrylä työskentelevät Ellun Kanoissa muutoksen tekijöinä.

Politiikassa ja vaaleissa vuorovaikutus on avainasemassa, ja podcastin kuunteleminen on mitä näppärin tapa viisastua ja valaistua. Jos haluat pysyä kartalla siitä, missä mennään, Ellun Kanojen ja Politbyroon podcast-sarja tarjoaa tuoreen näkemyksen.

Jatkokeskustelut käydään Twitterissä: #Politbyroo.

Lisätietoja:
Sini Korpinen, sini.korpinen@ellunkanat.fi, 050 364 4883
Matti Parpala, matti.parpala@gmail.com, 040 846 3847
Juha Töyrylä, juha.toyryla@ellunkanat.fi,  041 515 2229

Kuva: Mikko Mäntyniemi
Kuvassa vasemmalta: Sini Korpinen, Matti Parpala ja Juha Töyrylä

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!