Uutiset

Ellun Kanat perustaa tutkimuksellisen liiketoimintayksikön, Mitä tapahtuu huomenna -tehtaan

Viestintätoimisto Ellun Kanat kasvattaa muskeleitaan tutkimusbisneksessä perustamalla uuden tutkimuksellisen liiketoimintayksikön Mitä tapahtuu huomenna (MTH) -tehtaan. MTH-tehdas luotaa huomista ja tuottaa tiedosta strategista näkemystä yhdessä eri asiantuntijoiden, tahojen ja Ellun Kanojen omien työntekijöiden kanssa.

MTH-tehdas auttaa muuttamaan tiedon näkemykseksi, näkemyksen huomioksi ja huomion tulokselliseksi liiketoiminnaksi. Tehdas palvelee Ellun Kanojen asiakkaita kohti parempaa asiakasymmärrystä, syvempää nykytilan analyysia sekä vaikuttavampaa ja oivaltavampaa viestintää.

Asiakkaille tuotettavan strategisen näkemyksen lisäksi tehdas julkaisee näkemystä, joka on kaikkien saatavilla. Esimerkki tästä on tehtaan tuotannon käynnistänyt yritysvastuuta käsittelevä väitekirja, joka julkaistaan tänään.

Rytmihäiriön maailma on monimutkainen ja nopea käänteissään. Meillä on tietoa, meillä on kanavia, meillä on teknologiaa. Meillä on mahdollisuuksia enemmän kuin koskaan. Toiminnan, tuloksellisuuden, rohkeuden ja menestymisen edellytys on kuitenkin näkemys.

Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen

Tehtaan tutkimusjohtajana aloittaa Ellun Kanojen viestinnän tekijä, VTM Jukka Manninen. Elo-syyskuussa jokainen Ellun Kanojen työntekijä vetäytyy viikoksi tehtaalle töihin. “Tutkimme ja pureudumme seitsemän viikon intensiivijakson aikana niihin asioihin, joilla on merkitystä huomenna – niin viestinnälle kuin liiketoiminnalle”, valottaa Manninen.

Tulossa näkemystä vastuullisuudesta, start upeista ja kohtaamisista

Tehtaan ensimmäinen teos Mitä tapahtuu huomenna vastuullisuudelle julkaistaan maanantaina 13.6. Se kuuluu Mitä tapahtuu huomenna -sarjaan, jonka tarkoitus on jakaa näkemystä yleiseen käyttöön ja Ellun Kanojen mission mukaisesti tehdä maailmasta ymmärrettävämpi.

“Mitä tapahtuu huomenna vastuullisuudelle herättelee yrityksiä ja yritysjohtajia rakentamaan vastuullisuutta muutenkin kuin menneestä raportoinnin ja sertifikaattien keinoin. Aito vastuullisuus on tekoja, joilla on merkitystä ihmisille ja ympäröivälle yhteiskunnalle, mutta se on myös hyvää liiketoimintaa”, Manninen korostaa.

Syksyllä 2016 MTH-tehdas käynnistää kaksi tutkimushanketta: Mitä tapahtuu huomenna startupeille ja Digitaalisuus – Mitä tapahtuu huomenna kohtaamiselle.

Kirjojen lisäksi tehdas tuottaa muun muassa podcasteja, videoita ja tapahtumia. Marraskuussa Ellun Kanat ja MTH-tehdas järjestävät Rytmihäiriö 2 -tilaisuuden, joka keskittyy seuraavan vuoden trendeihin ja mahdollisuuksiin.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!