Uutiset

Ellun Kanat kutsuu vaikuttajaviestintää tekevät yritykset vaalivapaa-haasteeseen

Viestintätoimisto Ellun Kanat on päättänyt antaa kaikille työntekijöilleen palkallisen vapaapäivän, vaalivapaan, mikäli työntekijä käyttää tämän osallistuen johonkin vaalikampanjaan tavalla tai toisella.

Vaikuttajaviestintäkeskustelua on leimannut viime aikoina halveksunta vaikuttajaviestinnän kohteita eli poliittisia päättäjiä kohtaan. Puhe siitä, että viestintätoimistot kirjoittavat hallitusohjelmia tai että parasta vaikuttajaviestintää on pyrkiä vaikuttamaan päätöksiin poliittisen prosessin ohi on osoitus paitsi huonosta mausta myös väärästä vaikuttajaviestinnän ajattelusta.

Vaikuttajaviestinnän sijaan tulisi puhua vaikuttamisesta. Yrityksen ja vaikuttajaviestinnän tekijän tulee tehdä asiansa ymmärrettäväksi yleisessä viitekehyksessä, ihmisille. Ihmisillä on tänä päivänä enemmän vaikutusvaltaa kuin koskaan kiitos modernien kommunikaatiovälineiden. Ja hyvä niin! Samalla tämä vallan uusjako vaikuttaa myös vaikuttajaviestinnän tekemiseen. Hyvä vaikuttajaviestintä tehdään avoimin kortein kuten muukin viestintä, se hakee ratkaisuja päättäjille, eikä pyri väkisin vääntämään kabineteissa yhteiskunnalle huonoja päätöksiä.

Ihmisillä on tänä päivänä enemmän vaikutusvaltaa kuin koskaan kiitos modernien kommunikaatiovälineiden. Ja hyvä niin!

Ellun Kanat on täyden palvelun viestintätoimisto, joka tekee myös vaikuttajaviestintää. Demokratian toimivuus on meille iso arvo. Eduskuntavaalit ovat demokraattisen prosessin huipentuma sillä silloin jaetaan edustuksellista valtaa seuraavalle neljälle vuodelle.

Haastammekin näihin demokratiatalkoisiin myös muut vaikuttajaviestintää tekevät yritykset Suomessa. Kannustamme toki myös kaikkia muita osoittamaan tukensa yhteisien asioiden hoitamiselle. Kaikki voivat tulla mukaan omalla tavallaan.

Osoitetaanpa ihan konkreettisesti, että arvostamme vaaleja, vaalitulosta ja vaaleilla valittuja päättäjiä, jotka osaavat muodostaa oman mielipiteensä, haastaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Lisätietoja

Matti Lehto
matti.lehto@ellunkanat.fi / 050 36 049 36

Taru Tujunen
taru.tujunen@ellunkanat.fi / 050 357 9418

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!