Uutiset

Ellun Kanat kasvattaa osaamistaan – vaikuttajamarkkinoinnin konkari Tanja Ylikangas mukaan saatanalliseen ralliin

Viestintätoimisto Ellun Kanat vahvistaa asiantuntemustaan kovan luokan vaikuttajamarkkinoinnin ja liikkeenjohdon osaamisella. Viimeisimpänä vaikuttajamarkkinointiyritys Bablerin toimitusjohtajana työskennellyt Tanja Ylikangas on aloittanut työt Ellun Kanoissa muutoksen tekijänä.

Toimitusjohtajan tehtävien lisäksi Ylikankaalla on monipuolinen viestintäkonsultin ja organisaatioviestijän tausta. Vuosien varrella kertynyt viestinnän asiantuntemus ja liikkeenjohdon osaaminen antavat vankan näkemyksen yritysten ja organisaatioiden auttamiseen.

– Ellun Kanoissa minua kiinnosti ennen kaikkea vahva tekemisen meininki ja halu ravistella viestinnän roolia ja samalla koko viestintätoimistokenttää. Mahtavaa hypätä mukaan! Ylikangas sanoo.

Ylikangas on ollut uranuurtajana kehittämässä suomalaista vaikuttajamarkkinoinnin kenttää ammattimaiseksi. Hän on ollut esimerkiksi mukana rakentamassa yritysten ja bloggaajien ammattimaisen yhteistyön perustaksi luotua Suomen Blogimediaa.

– Ongelmien hahmottaminen, tiivistäminen ja toimivalla konseptilla ratkaiseminen on asiantuntemusta, jota muuttuvassa maailmassa tarvitaan. Tällainen osaaminen on ensiarvoisen tärkeää strategisessa viestintätoimistossa, jossa viestintää ei nähdä tukitoimena vaan liiketoiminnan ytimenä, toteaa Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Kuva: Kira Hagström

Lisätietoa:
Taru Tujunen
+358 50 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!