Uutiset

Ellun Kanat jatkaa kasvua: Kauppalehden Miia Savaspuro liittyy joukkoon

Viestintätoimisto Ellun Kanat jatkaa määrätietoista kasvuaan.

Joulukuun alussa remmiin astuu Kauppalehden toimittaja Miia Savaspuro, joka on työskennellyt viimeksi markkinointisivujen tuottajana sekä pitkään toimittajana Optiossa, Pressossa, Kauppalehden Talousuutisissa ja pörssitoimituksessa. Aiemmin Savaspuro on ollut toimittajana muun muassa STT:ssä, Helsingin Sanomissa, MTV3:lla ja Yleisradiossa.

– Miialla on vahvaa tuntemusta siitä, miten edelläkävijäyritykset tekevät viestintää ja markkinointia niin meillä kuin kansainvälisesti. Ellun Kanat haluaa, että asiakkaamme ymmärtävät maailman muutoksen ja sen, miten viestintä voi parhaiten vauhdittaa liiketoimintaa. Tässä Miia on timanttinen osaaja, sanoo Ellun Kanojen toimitusjohtaja Taru Tujunen.

Myös Savaspuro odottaa uusia haasteita. Hän valitsi Ellun Kanat juuri reippaan ja ennakkoluulottoman otteen takia:

– Olen nähnyt, että Ellun Kanat uudistaa maamme viestintäkenttää ja vie sitä rohkeasti eteenpäin. Olen innoissani, että saan olla mukana tässä työssä, sillä Ellun Kanat on Suomen kiinnostavin ja innovatiivisin viestintätoimisto, jossa on todella hyvä henki ja tekemisen meininki, toteaa Miia Savaspuro.

Ellun Kanojen henkilöstöuutiset eivät siis jääneet lokakuussa aloittaneeseen uuteen toimitusjohtajaan Taru Tujuseen. Tämän jälkeen porukkaan on liittynyt Ilta-Sanomissa toimituspäällikkönä toiminut Merja Mähkä ja vielä marraskuussa mukaan hyppää Sara Lindström, joka on kartuttanut kokemusta pöydän molemmin puolin sekä viestintätoimistomaailmassa että asiakkaana. Viimeisimpänä hän työskenteli viestintä- ja markkinointipäällikkönä Itellassa.

– Olemme asettaneet tavoitteeksi olla niin taloudellisesti kuin laadullisestikin suomalaisen viestinnän kärkeä vuonna 2017. On siis käärittävä hihat ja ryhdyttävä hommiin, mutta sitä ei Ellun Kanat pelkää. Nyt mennään reippaasti eteenpäin, Taru Tujunen jatkaa.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!