Uutiset

Ellun Kanat hakee tositarkoituksella Head of Kanaa!

Ellun Kanat on kasvava, autonomiseen ja itseohjautuvaan ihmiskäsitykseen perustuva organisaatio, jossa hierarkia on matala ja vaatimustaso korkea. Rytmihäiriön maailmassa asiakkaan auttaminen vaatii usein nopeaa reagointia ja itseohjautuvassa organisaatiossa oman työn johtamisen taidot ovat oleellinen osa jokaisen työtä. 

Haemme kasvavaan joukkoomme nyt Head of Kanaa, kokenutta, mutta modernilla otteella HR-asioita osaavaa ja kehittymishaluista ihmistä, joka haluaa kanssamme kehittää Ellun Kanojen HR-palvelut maailmanluokan tasolle. Meille yrityskulttuuri on kaiken ytimessä, ja halumme rakentaa organisaatiota muutosälykkäällä tavalla on kova.

Meille yrityskulttuuri on kaiken ytimessä.

Jos koet organisaation kehittämisen ihmisten ehdoilla intohimoksesi, imet itseesi niin holokratiaa, itseohjautuvuuden teoriaa ja käytäntöä kuin organisaatioteorioitakin ja jos uskot, että yrityskulttuuri luo yrityksen menestyksen, voit olla juuri etsimämme ihminen.

Tehtävässäsi vedät kolmihenkistä Kanapalvelut-yksikköämme. Vastuullasi on toimarin apuna tuottaa esimiespalveluita henkilöstöllemme aina kehityskeskusteluista mielekkääseen resurssointiin ja sen työkalujen kehittämiseen. Vaikeat ihmistilanteet ja päätökset eivät ole sinulle vieraita.

Laita hakemuksesi Ellulle su 4.3. mennessä (ellu@ellunkanat.fi) jos homma kiinnostaa!

Edit 16.2. klo 9:00. Hakemusten deadlinea siirretty viikolla eteenpäin. Viimeinen hakupäivä on sunnuntain 4.3.

Edit 5.3.2018. klo 13:50 Kiitos hakemuksista! Rekry on päättynyt ja olemme hakeneihin yhteydessä.

 

Head of Kana
4.3.
Hae viimeistään
Osoite
ellu@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva muutosyritys, jonka sydän sykkii kommunikaatiosta ja jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme on viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!