Uutiset

Ellun Kanat Fonectan viestintäkumppaniksi

Ellun Kanat toimii Fonectan viestinnän kumppanina ja sparraajana. Tavoitteena on ravistella uuteen tapaan viestiä.

Fonecta haki kumppanikseen uskaliasta toimijaa, joka pystyisi haastamaan viestinnän uuden ajan vaatimaan proaktiivisuuteen. Yhtiö ei ole enää perinteinen luettelo- ja tietopalveluyritys, vaan se tarjoaa monenlaisia digitaalisia markkinoinnin ja myynnin ratkaisuja. Koko toimiala on muuttunut valtavasti, mutta pinttyneet mielikuvat eivät kuitenkaan muutu hetkessä.

– Olemme edelläkävijä digiajan palveluissa, joten tahdomme, että myös viestintämme huokuu tätä edelläkävijyyttä. Digitalisaatio synnyttää meille aivan uusia tapoja tarjota hyötytietoa asiakkaillemme, ja liiketoimintamme kehittyy jatkuvasti. Me haluamme tarttua näihin mahdollisuuksiin, jotta asiakas saa mitä haluaa, sanoo Fonectan markkinointijohtaja Maiju Lagerstedt.

Myös Ellun Kanoilla ollaan yhteistyöstä riemuissaan.

– Fonectalla ei ole pistetty päätä pensaaseen muuttuvan maailman edessä, vaan kääritty hihat ja ryhdytty ennakkoluulottomasti hommiin. Uusi aika vaatii dialogia, ketterää reagointia ja rohkeutta tehdä asioita toisin eli proaktiivista mahdollisuusviestintää, tiivistää Ellun Kanojen mahdollisuusviestintäjohtaja Kirsi Piha.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!