Uutiset

Ellu teki lähtemättömän vaikutuksen – Taneli, Aino-Maija ja Niko pyrähtävät kanoiksi!   

Ellun Kanojen HarkKana-ohjelma on vuoden mittainen, ja tunnetusti sellaisessa ajassa ehtii ihastua. Aina välillä ihastus läikkyy molemmin puolin niin, että se johtaa vakavaan työsuhteeseen. Näistä syistä he haluavat jäädä Kanalaan.

Vuoden 2019 ajan Kanalassa HarkKanana kiitäneistä Taneli Rajalasta ja Aino-Maija Kupiaksesta tuli vuoden vaihtuessa kanoja. Myös Niko Ylä-Poikelus jatkaa Ellun Kanoilla markkinointiin ja asiakkuuksien kehittämiseen liittyvän projektin parissa, viime vuodelta jatkuvien asiakastöiden lisäksi. 

Kemian tohtorikoulutettava Taneli päätyi viestintätoimistoon Aalto-yliopistosta, jossa hän on kehittänyt vetyteknologiaa ilmastotyön tueksi. Kemian tutkimisen ja opettamisen lisäksi hän on opiskellut muun muassa teoreettista fysiikkaa ja filosofiaa. Siirto luonnontieteistä luovalle alalle ei ole tavanomainen, mutta on sanottava, että Tanelin osaaminen vei koivet alta.

– En ole oikeaoppinen ihminen. Kokonaisuuden kannalta on tärkeää, että monet ovat mutta eivät kaikki. Kerettiläisestä on kuplanpuhkojaksi, Taneli tiivistää. 

Kanalassa Taneli kertookin ihastuneensa kykyyn konfliktoida. Toismielisyys ei ole itsetarkoitus, mutta hyvä työkalu se on. Olemme samaa mieltä!

– Erimielisyys ei yleensä tarkoita ajattelua, mutta ajattelu tarkoittaa lähes aina erimielisyyttä. Ajattelu pilaa sen, mihin on ehtinyt tuudittautua. Ja usein tuudittaudumme vääriin asioihin kuten väärään ihmiseen tai väärään elämäntapaan. Seuraavassa kuvassa elämä sitten onkin tulessa – mikä ei antroposeenilla ole pelkkä metafora, Taneli summaa. 

Aino-Maija ja Nikokin ovat ehtineet vaikka mitä

Aino-Maijan kesällä saamat KTM-paperit ja aiempi työhistoria sekä muotoilufestivaalin että teknologia-alan start-upin viestintähommissa tuovat Kanalaan kaivattua osaamista esimerkiksi brändäämisen, kohderyhmäajattelun ja sosiaalisen median osa-alueilla. Lisäksi hänestä kehkeytyi jo HarkKana-vuotensa aikana kiinteä osa Ellun Kanojen oman median parvea. 

Niin luova kuin Aino-Maija onkin, hänellä on myös vahvat datamuskelit ja hänen ajattelunsa on huolitellun analyyttista. Esimerkiksi juuri näistä syistä meillä on ilo pitää hänet luonamme. 

Tunne on onneksi molemminpuoleinen. 

– Kanala on paikka, jossa jokaisen erikoisosaamiselle on tilaa ja olen jo HarkKana-vuoteni aikana päässyt kasvattamaan omaa asiantuntijuuttani brändäyksen, palvelumuotoilun ja sosiaalisen median parissa. Samalla kun olen levittänyt omia siipiäni, myös Ellun Kanat on yrityksenä kiehtovien mahdollisuuksien ja haasteiden äärellä. Olen innoissani päästessäni mukaan remmiin juuri tässä kohtaa yrityksen tarinaa, Aino-Maija kertoo. 

Niko Ylä-Poikelus viehättyi vuoden aikana Kanalan vahvasta tahdosta pyristellä kohti suurempia ja merkityksellisempiä muutoksia. Aalto-yliopistossa markkinointia opiskeleva Niko on kerännyt kannuksiaan muun muassa järjestötoiminnasta ja politiikan parista. 

Nikon terävä hoksnokka ja rautainen sinnikkyys on pantu työyhteisössä merkille. HarkKana-vuotensa aikana kärkkäästi kehitysideoita keränneenä hän tarttuu Kanalan sisäisiin kasvua kirittäviin ja prosesseja parantaviin projekteihin. 

– On ollut parasta päästä harjoittelijana väläyttämään laajasti omaa luovaa puolta. Nyt saan jatkaa muutoksen tekemistä toisen intohimoni parissa, Kanalan konehuonetta virittämässä. Varmistamme, että Ellun Kanoilla on modernia markkinointiosaamista, joilla vahva näkemys muutetaan liiketoiminnan kasvuksi, Niko kertoo.

Tanelin, Aino-Maijan ja Nikon pyrähdys kanoiksi ilahduttaa työyhteisöä, mutta myös Ellun Kanojen asiakkaita. Vuosi 2019 oli varsin vauhdikas muutoksen vuosi, niin maailmalla kuin Kanalassakin.

– HarkKanamme olivat vuoden kantava voima, ja on innostavaa pitää heistä kourallinen kanssamme. He ovat kirittäneet tahtia paitsi raikkaalla näkemyksellään, myös kunnianhimolla ja ammattitaidolla. Tanelista, Aino-Maijasta ja Nikosta on hautoutunut rohkeita muutoksen tekijöitä, toimitusjohtaja Taru Tujunen innostuu.

Saatanallinen ralli jatkukoon! 

 

Lisätietoa:

Toimitusjohtaja Taru Tujunen
050 357 9418
taru.tujunen@ellunkanat.fi

Ellun Kanat on strategisesti ajatteleva yritys, jonka olemassaolon tarkoituksena on ravistella muutokseen, tehdä muutoksesta ymmärrettävä ja tehdä maailmasta parempi. Työkaluinamme ovat viestintä, yrityskulttuuri, vaikuttajaviestintä ja moderni arvoliittolaisuus.

Eihän siinä mitään järkeä olisi, että asiat olisivat ennallaan tekemisemme jälkeen.

 

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!