Uutiset

8 kananpoikaa kääri hihat – tässä ovat Ellun Kanojen uudet harjoittelijat

Kuudes vuosikerta Ellun Kanojen trainee-ohjelman harjoittelijoita on aloittanut asialliset hommat, jotka jatkuvat vuoden loppuun saakka.

Hakemuksia kananpojiksi tuli ennätysmäärä, joista nämä kahdeksan huipputyyppiä läpäisivät lopullisen seulan. Ellun Kanoilla työskentelee monipuolinen joukko erilaisia ihmisiä, ja se näkyy myös kananpojissa: porukasta löytyy monenlaista tyyppiä kahvilayrittäjästä keihäänheittäjään.

Tutustu alta uusiin kananpoikiin! Ydinviestien pariin heidät johdateltiin ihan omakohtaisesti – jokaisen piti tiivistää oma elämäkertansa kuuteen sanaan.

Roope Karisto on 25-vuotias elokuva- ja televisiotuotannon opiskelija, joka on toiminut tuottajana ja freelance-näyttelijänä. Kanalaan Roope tuokin timanttista osaamista liikkuvan kuvan käytöstä viestinnässä.

Roopen elämäkerta kuudessa sanassa: Onko olemassa mitään parempaa kuin aamiainen?

Anni Laurikka, 25, on markkinointia ja johtamista opiskellut kauppatieteiden kandi, jolla gradu siintää jo lähitulevaisuudessa. Göteborgista Ellun Kanoille karauttanut Anni on jo ehtinyt hankkia kokemusta viestinnästä niin toimisto-, järjestö- kuin yritysmaailmassakin.

Annin elämäkerta kuudessa sanassa: Ei aina suorinta reittiä – hyvä niin!

Tara Nyman on 28-vuotias kulttuurituottajaopiskelija ja kahvilayrittäjä, joka osaa omien sanojensa mukaan tehdä täydellisen cappucinon. Ellun Kanoille hän tuo etenkin ideointi-, somemarkkinointi- ja tapahtumatuotanto-osaamista.

Taran elämäkerta kuudessa sanassa: Onnellisten sattumien sarja. Jos uskoisin sattumaan.

Pekka Salminen on 26-vuotias VTK yhteiskuntapolitiikasta, joka on aiemmin toiminut tutkimusavustajana muun muassa Yleisradiossa. Futisfani ja muusikko onkin vahvimmillaan analyysien ja tiedon tuottamisen parissa.

Pekan elämäkerta kuudessa sanassa: Ei osannut laulaa, joten huusi kovempaa.

Annika Sipilä on 22-vuotias viestinnän opiskelija Helsingin yliopistosta. Tämä analyyttinen ja organisointikykyinen viestijä on toiminut aktiivina ainejärjestössään, kartuttanut kokemusta viestintätoimistokentästä jo aiemmin ja valmentanut junnu-uimareita.

Annikan elämäkerta kuudessa sanassa: Ja silti tahdot vain seistä päälläsi?

Alma Snellman, 26, on mediaa intensiivisesti seuraava graduvaiheen valtiotieteilijä. Hän onkin kerännyt työkokemusta niin viestintä- kuin media-alalta. Almalla on hallussa erityisesti sisällöntuotanto ja häneltä syntyy napakan kiinnostavia tekstejä aiheesta kuin aiheesta.

Alman elämäkerta kuudessa sanassa: Mihin mä oon jättänyt mun avaimet?

Tuomas Tikkanen, 23, on talous- ja sosiaalihistorian opiskelija Helsingin yliopistossa. Yhteiskunnallisesta viestinnästä innostuva Tuomas on aktiivinen järjestöpuuhailija: hän on paiskinut hommia muun muassa Suomen Lukiolaisten Liitossa, Eurooppanuorissa ja Allianssissa sekä työskennellyt aiemmin mm. opetus- ja kulttuuriministeriössä.

Tuomaksen elämäkerta kuudessa sanassa: Silmät auki, mieli avoin, vitsit vähissä.

Emma Villeneuve on 23-vuotias kauppatieteiden opiskelija Hankenilta, joka puhuu sujuvasti viittä kieltä. Tämä luvut hanskaava nopsasti ideoiva moniosaaja on heittänyt keihästä nuorten SM-tasolla ja on kova pelaamaan pleikkaria.

Emman elämäkerta kuudessa sanassa: Yritän tiivistää kuuteen sanaan. Ei onnistu.

Kiinnostaako trainee-ohjelmamme? Takaamme asiallisia hommia, paljon uutta oppia ja opiskeluiden oheen sopivan aikataulun. #Kananpoika2017-haku käynnistyy jälleen loppuvuodesta – pidä silloin silmällä Ellun Kanojen kanavia.

Meitä kiinnostaa yhteistyö kanssasi!

Otathan yhteyttä, niin voimme auttaa!