Hyppää sisältöön

Ellun Kanat etsii uutta toimaria

Ellun Kanat on kohta jo parikymppinen muutostoimisto, joka ottaa taas loikan eteen- ja ylöspäin. Toisivatko muutoksen tuulet Sinut meille uudeksi toimitusjohtajaksi?

Normaalien toimaritaitojen ohella strateginen ajattelu, ihmisjohtamisen ja liiketoiminnan ymmärrys, uteliaisuus ja uskallus uuteen sekä vahva moraalinen kompassi ovat tässä tehtävässä tarpeen. Tästä blogitekstistä voit lukea tehtävästä laajemmin ja katsoa täältä videot aiheesta. Ja koska uskomme kommunikaation voimaan, meitä tietenkin kiinnostaa myös keskustella kanssasi ja kuulla sinun ajatuksiasi.

Kiinnostuitko? Ole yhteydessä Kirsiin

Haku alkaa 4. maaliskuuta ja päättyy 2. huhtikuuta. Tavoitteena on suorittaa valinta kevään aikana. Hakemukset ja kysymykset Kirsille osoitteeseen kirsi.piha@ellunkanat.fi. Voit myös katsoa tämän sivun videot, joissa Kirsi vastaa jo tulleisiin kysymyksiin.


P.S. Are you more fluent in English than Finnish?
Not to worry! Check the English-version of our CEO search here.

Tutustu Kanalan kulttuuriin

Etsimme paitsi näkemyksellistä taisteluparia asiakkaillemme myös hyvää ihmisten johtajaa Kanalalle. Voit tutustua kuvaukseen Ellun Kanojen vuosien saatossa syntyneestä ja alati muuttuvasta kulttuurista: Lue Kanakirjaa tästä

Mitä tarjoamme?

Katso video Youtubessa

Millaista toimistoa johtaisit?

Katso video Youtubessa

Mitä odotamme uudelta toimarilta?

Katso video Youtubessa

Should you apply?

Watch the video on Youtube

Viestimme toimarihausta myös somessa

Haku